Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez bunkósság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkósság? Kicsit más nézeteink vannak a haverjaimmal, mint nekik, kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó haverom, átlagos pasi. Kevésbé férfias, azaz szinte nincs rajta izom, de ettől független volt már több barátnője is.

Én eléggé férfias, és domináns is vagyok. Azaz félelem egy csepp sincs bennem csajozáskor, de teszteltetni szoktam a nőket.

A sztori az, hogy általában ketten megyünk el ide-oda. Ha valaki nekem bejön, nem én megyek oda, hanem a haverom. Nem azért hogy rám hesegesse a csajt, hanem hogy rájöjjek hogy van-e kimagaslóan külső igénye, vagy eleve milyen a természete.

Előfordult már, hogy nem volt, így vitte a csajt, akit én néztem ki, de engem mondjuk ez nem zavart.

Viszont amikor elutasítsák, egyértelműen a külseje miatt, bunkón vagy kevésbé de bunkón, akkor jövök a képbe én. Odamegyek flörtölök vele stb. Majd mikor látszik rajta hogy én már bejövök neki (ritka esetben én sem tetszek neki), akkor húzogatom a mézesmadzagot, majd azt hazudom neki, hogy felmérem milyen csaj, és azok a tulajdonságok pont nem jönnek be nekem. Konkrétan belelépek az egójukba, és van hogy pofon, vagy hatalmas nagy megalázottsággal elhúznak.

Ennek az az oka, hogy, utálom aki külsőre megy, illetve nem is akarok olyannal összejönni, aki eleve szóba se áll a haverommal mert hogy kevésbé férfias. Nem zavar, ha igényli az izmot, de azért ez bunkóság, hogy köszön és lekoptatja, és még közli is néha vele, hogy mennyire férfiatlan.

Nos, elmeséltem ezt a sztorit a legjobb lány barátomnak, és hát azt mondta hogy bunkó vagyok.

Szerintem meg nem.

Nem nyílt háborút akarok itt, csak indokot, hogy ki szerint bunkósság ez, és ki szerint nem, és miért?

Remélem érthető volt, és nem írtam le hülyén.

Akit meg a sztori folytatása érdekel, hogy mi van akkor ha nem a külseje miatt vagy amiatt de nem bunkón nem jönnek össze, abból már nekem alakult ki párkapcsolatom. (mondjuk nem hosszú.. de ez már részletkérdés) Vagyis nem az a célom, hogy keressünk ilyen lányokat és alázzuk meg.

2014. nov. 1. 16:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Mi itt a kerdes? Amit te produkalsz, arra barki kepes. A kulonbseg csak annyi: van e benned emberseg, vagy nincs? Rad az utobbi ervenyes. Azt csinalsz amit csak akarsz, a te eleted. Ki nem szar le?
2014. nov. 1. 17:09
 12/20 A kérdező kommentje:

Értem.

Szóval azok akik azt mondják a haveromra hogy:

"Nem tudom hogy gondoltad ilyen külsővel, hogy bármi is lehet köztünk" azok rendben vannak.

És ha én ezeket úgymond megpróbálom "lehozni a földre", az már nincs rendben!

ma 16:39

Miért kéne zavarjon? Mert külsőleg megtetszett és a haverommal jött össze? Végül is sose beszéltem vele..

Félreértették a dolog, nem arról van szó, hogy nem tetszik neki a haverom, hanem hogy úgy koppintja le, hogy ha nem lenne olyan amilyen magára is vehetné, és másnak akár súlyos férfiasságát is sérthetné. Ő ezt nem veszi fel, de a nő honnan tudhatná?

Akinek nem tetszik, de legalább szóba áll vele, bunkó megjegyzések nélkül, azzal semmi gondunk nincs.

EZ nem olyan dolog hogy "jajj hogy képzeli, odamegyek és megalázom", hanem, visszaadom azt, amit ő adott, úgy hogy én is meg a haverom is, csak röhögünk. Mert ez vicces. Nőknek szabad, férfinak nem?

2014. nov. 1. 17:25
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Köszönjük, hogy bevallottad, hogy neked csak tárgyak ezek a lányok. További sok sikert az életben maradásra. Napjaink hímjét láthatták Hölgyeim és uraim. Micsoda macsó...
2014. nov. 1. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem kéne elítélni szerencsétlent.

Figyelj ember, oké vannak idióta,bunkó emberek. Találkozol velük akár tetszik akár nem ezt nem tudod elkerülni. De komolyan :D Nem vagy semmilyen igazságosztó, hogy ezeket a p*csákat "lehozd" a földre. Egyrészt semmi közöd hozzá, másrészt meg a hülyéken nem lehet segíteni. Tojd le és azokkal foglalkozz akikkel érdemes.

Abban meg igazat adok a többi kommentelőnek, hogy vazze te is növessz tököt és magad ismerd ki az adott csajszit és ne a haverod küld előre. Azért te is bőven felszínes vagy még olyan kijelentések után, hogy "nincs rajta semmi izom és kevésbé férfias mint én" Fater ezt nem te fogod eldönteni.

2014. nov. 1. 17:53
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Az igazat megvallva fárasztó a szöveged. Nyavajogsz, mint egy kiscsaj. Aki a mai világban nem képes megállni a helyét, hát így járt, aki másokat cseszeget, ok vagy ok nélkül, na az is megkapja majd a 'jutalmát'. Úgy véded, mintha szerelmes lennél belé (?) Ki vagy te, hogy bárkit is kiossz? Hogy bárki felett ítélkezz? Ha más felköti magát, akkor te is felkötöd? Egy bolond százat csinál? Gyenge jellemre vall ez a mentalitás. Attól, hogy valaki bánt valakit , akár a barátomat, akár bárkit, nem kezdek én is 'öldöklésbe'...
2014. nov. 1. 18:59
 16/20 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem menő, hogy ezt csinálod. Ha igaz, amit írtál, akkor csináljátok csak: tanítsátok meg a nőknek, hogyan növesszenek gerincet! Az nem igazság, hogy manapság a facebook által nagyképűnek és hiúnak nevelt lelki nyomik szétalázzák a férfiakat.

De szerintem erősen túlzol, mert sok durván elutasító nő szerintem pénzre hajt inkább, szóval akármilyen izmos vagy, te se biztos hogy vágyat keltessz bennük, valami ütős státuszszimbólum kéne hozzá.

De lehet az is, hogy csak álmodozol, hogy ilyet csinálsz, mert túl sok Lamborghinire-hajtó-csajt-alázós youtube-videót néztél.

2014. nov. 1. 20:14
 17/20 A kérdező kommentje:

Kapok én is elutasítást, de merő bátorsággal állíthatom hogy majdnem minden második lánnyal tudok flörtölni.

Ez jóval több, mint a haverom.

Egyébként jöhet ide kb 1000 komment is, én elítélem az egoizmus ezen szintjét. Másrészt jót szórakozok / szorakozunk rajta, Harmadrészt hasznos.

Nem azért megy oda a haverom, mert hogy jajj, hanem volt már rá példa, hogy az adott csaj nagyon külső igényes volt és baromira nem érdekelte semmi amit mondtam, csak az hogy hogy nézek ki. Engem ez zavar.

2014. nov. 1. 20:21
 18/20 anonim ***** válasza:
23%

A bosszúllás természetes ösztön, nemcsak az emberben, hanem állatokban is van. Gondolom téged is durván elutasítottak a nők, amíg nem néztél ki jól, aztán most igazságot teszel.

Én is bosszúálló típus vagyok, csak én pénzzel. amíg nem volt, nagyon zavart, hogy más emberek lenézik a szegényeket, de most már elég sok van, és szívesen felhasználnám, hogy egy-két nagyképű alakot megleckéztessek, megalázhassak, amiért a szegényeket cseszegetik. A jó nők kb olyanok, mint a gazdag férfiak: van,aki visszaél a hatalmával, van aki nem.

2014. nov. 1. 21:11
 19/20 anonim ***** válasza:
tényleg ragozhatod akárhogy, attól még egy fokkal sem vagy különb azoktól a lányoktól. :)
2014. nov. 1. 22:05
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nincs ezzel gond, jó kis szociológiai tanulmány. Amit mi játszunk az mondjuk kicsit más jellegű, de ott is lehet azért osztani a csajokat, sőt az még hasznos is mert sok idôt és pénzt lehet spórolni. Hol szoktátok nyomni? Jöhet privátban is.
2014. nov. 2. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!