Mennyire lehet őszinte volt feleségem megvilágosodása?
Nem!
Várjatok egy ideig. Ha kitart, akkor gondolkodjatok el rajta, de... én nem bíznék már benne.
Gondolkodjatok el rajta. De addig is ha úgy érzed nyugodtan randevúzz más nőkkel, mert neked is meg kell találnod az igazit.
Ha képes volt azért a férfiért a saját gyerekét hátrahagyni és ha már ott hagyta őt, még a jussát is kérte a kezébe szerintem vagy sosem szeretett titeket, vagy őrült nagy szerelem bolondította el. Az lep meg hogy a saját gyerekével ezt képes volt megtenni. Sok férfi van aki beszerelmesedik, elhagyja a családját, de a lelkiismeretének megnyugatására a gyerekeitől semmilyen jusst nem kér, hanem az a fontos nekik hogy biztonságban tudják a családjukat.
Két lehetőség van. Az egyik hogy nem jött be neki az élet, és ti vagytok a mentsvárai. Így érzelmileg is fölértékelődtetek.
A másik lehetőség, hogy sok nő aki külön megy a családjától, rájön hogy az új férfi ölelése sem különb a férjéénél. Beindul a lelkiismeret furdalás és hiányérzet a gyerekek felé, és most a volt férj értékelődik fel a választott férfival szemben. Eszébe jut hogy az elhagyott férj ezt és ezt sosem csinálta volna meg vele. Ilyenkor magukban újra megszeretik a volt férjet, csak ott már minuszból indulnak.
Azt hiszik sokan hogy ha új párt választanak, az új pár a jelenlegi pár megszokott jó tulajdonságaival rendelkezni fog , és ezen felül még az extra jó tulajdonságokkal is amibe beleszerettek. Sokszor rájönnek az emberek hogy az új emberrel egy teljesen új embert kaptak, olyan tulajdonságokkal is amik alulmaradnak a volt partneré mellet. Ilyenkor újra értékelni kezdik a régit. lehet ez a lehetőség is.
Aztán ott a harmadik lehetőség is: Mi a biztosíték arra hogy nem jön vissza hozzá a férfi aki elhagyta amikor ti már visszafogadtátok? Mi van ha meglengeti előtte újra a fütyijét és ráveszi a volt feleséged hogy szedjen ki még több pénzt belőletek??????
Ezt a verziót is szem előtt kell tartani!
Azért a nőknél nem olyan gyakori a kapuzárási,mint a férfiaknál...:)de előfordul...
Kérdés, hogy ha nem lép le a pasi a pénzével,akkor mellette marad?Ti meg le vagytok ejtve magasról.
Nekem bántaná az önérzetem, ha ló nincs szamár is jó...?
Hát te tudod, ha visszafogadod, de én előtte még kéretném magam,és lenne pár feltételem is.
Esetleg én is becsajoznék, had egye a fene...
Próbálj neki megbocsátani,ha tudsz, 1 esélyt talán megérdemel, de többet nem...
Ha látja, hogy könnyen visszafogadod, gyenge papucsnak fogsz tűnni a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!