Lennél-e párja egy gyerekes nőnek (nála él a gyerek) / férfinek (nem nála él a gyerek)?
Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem, mi az oka?2015. ápr. 9. 19:23
21/32 anonim válasza:
En biztos, hogy nem. Tulsagosan feltekeny tipus vagyok, masreszrol meg, neki nem lenne akkora elmeny a kozos gyerek. Viszont forditva a ferjem elfogadta, hogy nekem van gyerekem az elozo hazassagombol. Még szerencse, hogy ő nem ugy gondolkodik mint en :D
22/32 anonim válasza:
Az nagyobb részben a férfitól (mennyire erős a kötelék, hogy neveli a gyereket), kisebb részben a gyerektől függ. Jobban örülnék, ha vele élne, és az exnek (akármennyire "nincs gond" vele) nem lenne lehetősége emiatt dróton rángatni.
23/32 anonim válasza:
Én semmi esetre sem. Nem akarom más gyerekét nevelni, semmi közöm hozzá, nem fogom a hisztijeit elviselni, hogy nincs tőle egy nyugodt percünk sem, meg hétvégénk sem, mert akkor mindig hozni kell láthatásra. Tudom, gáz vagyok, na de pont ezért soha nem volt olyan barátom, akinek gyereke lett volna. Nálam ez kizáró ok, sajnálom.
24/32 anonim válasza:
Nem. 25 éves férfi vagyok, és nem egy priuszos nőt képzelek el ideális partnerként. Ha kapcsolatot keresek, azt azért keresem, mert egyszer családot is szeretnék, saját gyerekekkel, és nem szeretném, hogy a gyerekemnek egy vadidegen férfi gyerekével kelljen versengeni az édesanyja szeretetéért, arról nem is beszélve, hogy más gyerekére egy vasat sem vagyok hajlandó költeni.
25/32 anonim válasza:
Én sem, akár vele él a gyerek, akár nem. Nem vagyok oda a kölkökért, sajátot se szeretnék, nyilván másét meg végképp nem. Nekem sok idő szerelembe esni, így nincs kivétel. Ha meg később derül ki, akkor azért lépnék le, mert egy hazug/titkolózó, és ilyen férfival semmiképp nem maradnék együtt.
26/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsánat, a kor lemaradt: 24/N
27/32 anonim válasza:
23-as vagyok, bocsi, a kor és a nem nálam is lemaradt: 30/N.
28/32 anonim válasza:
Nekem már van egy gyermekem, aki velem él. Elfogadnám, ha a páromnak is lenne. Vele élő vagy sem, az mindegy. Nem tudom mennyire tudnék igazságos lenni a gyerekekel szemben (tehát nem tenni különbséget a sajátom és az övé közt), de igyekeznék mindenképp. Míg nem voltam édesanya is úgy gondoltam, hogy nem zavarna egy előző házasságban született gyermek. Most pedig egyértelmő, ha ő elfogadja az enyémet, akkor én is.
22/n
29/32 anonim válasza:
Igen, belemennék akár úgy is, ha a férfinél is él a gyerek. Nekem nincsen egy sem, de ha igazán szeretem a páromat, akkor elfogadom a gyerekét is.
30/32 anonim válasza:
Legalábbis egy próbát mindenképp adnék a dolognak. Ha meg kiderül, hogy nem működik a kisgyerek miatt; túl kevés időnk lenne miatta vagy nem lehetne megoldani, hogy néha azért együtt is legyünk, akkor szakítanék. De először beleegyeznék, ha szeretem.
#29 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!