Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél-e párja egy gyerekes...

Lennél-e párja egy gyerekes nőnek (nála él a gyerek) / férfinek (nem nála él a gyerek)?

Figyelt kérdés
Ha igen miért? Ha nem, mi az oka?

2015. ápr. 9. 19:23
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
ahogy vmelyik válaszoló mondta, attól függ, milyen a gyerek.Ha normális, igen, de sajnos általában csak a baj van velük, szóval inkább nem.
2015. ápr. 9. 19:45
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. 24 éves vagyok, nem egy elvált apára vágyom, akinek már megvan a múltja. Ha nagyon szerelmes lennék biztosan elfogadnám és/vagy elviselném, de egyelőre úgy érzem nem tudnék ilyen kapcsolatban élni. Főleg azért mert közös gyerekvállalás esetén neki már nem az első élménye lesz, nem együtt éljük át újdonságként az egész szituációt, hiszen ezt ő egyszer már végig csinálta MÁSSAL. Egy nagyon bensőséges dolognak tartom a várandósság időszakát, a szülést és az első heteket is, utána már kicsit lazulnak talán a szálak, de egy kicsit fájna, hogy a páromnak nem én vagyok az első, akivel átélheti ezt az élményt.

Valószínű, ha túl lennék 1-2 gyereken és idősebb lennék, akkor máshogy gondolkodnék, hiszen nem gondolom, hogy egy elvált anyukának/apukának el kellene ásnia magát, ami a szerelmet, a párkapcsolatokat illeti, de most még ez a helyzet.

2015. ápr. 9. 19:47
 13/32 anonim ***** válasza:
17%
Max. akkor kéne ilyen férfi,ha nem tartja a kapcsolatot a gyerekével,nekem még sajàt gyerek sem kell,nem hogy másé.
2015. ápr. 9. 19:52
 14/32 anonim ***** válasza:
28%
Csak akkor ha a nő rendesen eltudja tartani a gyerekét a keresetéből és nem vki férfival akarja eltartatni.
2015. ápr. 9. 19:55
 15/32 anonim ***** válasza:
Volt szerencsém együtt élni egy elvált férfival, és elválttal se szeretnék lenni, akinek gyereke van meg főleg nem. De persze ez csak az én tapasztalatom volt.
2015. ápr. 9. 20:05
 16/32 anonim ***** válasza:

Nem.

Olyan férfivel élnék, akinél a gyereke is él.

2015. ápr. 9. 20:21
 17/32 anonim ***** válasza:
Nem voltam még ilyen helyzetben és nekem nincs még gyerekem. Elsősorban olyan párt keresek, akinek nincsen gyereke és hozzá kötődő ex/anya, akivel szintén jó kapcsolatot érdemes ápolni a gyerek érdekében. Mert a társammal együtt szeretném megélni ezt az élményt, ami mindkettőnknek új (gyerek). De ha megismerkedek valakivel, akibe nagyon belehabarodok és igazán hosszú távon el tudnám vele képzelni, akkor nem dobom ki, csak mert van gyereke (csakis akkor ha hosszú távon lehet vele tervezni). nagy korkülönbséggel meg eleve nem mennék bele kapcsolatba, kamasz gyerekkel nem biztos, hogy meg tudnék kapásból küzdeni, bár jól kijövök velük a munkámból eredően. A válasz tehát igen is lehet. 29n
2015. ápr. 9. 20:33
 18/32 anonim ***** válasza:
Nem, biztosan nem. Nem egy elvált, gyerekes apukát szánok magamnak. 23/N
2015. ápr. 9. 20:34
 19/32 anonim ***** válasza:
igen lennék és voltam is :) a gyerekkel a mai napig tartom a kapcsolatot pedig már vagy 6 éve szétmentünk az apjával , pedig hozzáteszem nem volt pici korában könnyű eset a srác, de én tudtam kezelni és nagyon megszerettük egymást... ma már 20 éves és pár havonta írunk egymásnak kivel mi van (elköltöztem 300km-el arrébb így nem találkozunk ) szóval engem akkor sem zavart és most se zavarna 40 N
2015. ápr. 9. 20:58
 20/32 anonim ***** válasza:
37%

Mi most úgy élünk,hogy az én két gyerekemet neveljük együtt,én annak idején mondtam a páromnak,hogy minden tiszteletem az övé,mert én fordított helyzetben ezt nem vállalnám be.Nincs bajom az " idegen" gyerekekkel,de csak ha nem kell velük sok időt töltenem,egyszerűen nem találom meg velük a hangot,vagyis,ez sem teljesen igaz,ők jól érzik magukat velem,csak éppen engem borzasztóan untatnak,és idegesítenek,mondjuk egy fél óra után,ezért nem gondolom,hogy együtt tudnék élni egy gyerekes pasival,bár mondjuk mivel még sosem próbáltam,nem tudhatom,de nem mernék belevágni.

41/N

2015. ápr. 9. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!