Mi a véleményetek egy 17 éves fiú, és egy 34 éves fiú kapcsolatáról?
Figyelt kérdés
A fiú szerelmes,a nő nem független,de nagyon kedveli a fiút és nem csak a szex miatt,de válni nem akar...2015. ápr. 6. 21:59
11/15 kovpet válasza:
Kérdező:
"egyidősnek is néznek ki"
Csak szeretnél 17-nek kinézni :)
Egyébként nem az a kérdés, hogy mi mit szólunk, hanem hogy a férjed mit szól.
Amúgy érdekes az élet, ha független lennél, akkor akár jól is kijöhetnétek ebből, persze csak rövidtávon. Sok a buktató.
9: "hát a nő helyében legalább azt meg kéne várni, hogy 18 legyen a fiú"
Miért kellene? Miért pont 18?
12/15 anonim válasza:
EGYIDŐSNEK NÉZNEK KI?! OMG, ezt gondold át újra.
Akkor a nőci rendkívül gyerekesen festhet :D
13/15 anonim válasza:
nem tudom, valahogy legyen felnőtt az a fiú + legyen érettségije. szerintem ennyi minimum kell ahhoz, hogy egy ennyivel idősebb nő viszonylag nyugodt szívvel hancúrozhasson vele.
14/15 anonim válasza:
előző: persze, én is mindig kérem az érettségit dugás előtt, és ha nincs meg a 3,8-as átlag, akkor már csak orál jöhet szóba :D :D :D
15/15 anonim válasza:
úgy értem az érettségit, hogy ne egy középiskolással kezdjen már a nő, hanem aki legalább azt befejezte.
amúgy nem gondolom, hogy annyira káros lenne az ilyen kapcsolat, csak valahogy erre adni kéne, hogy legalább jogilag legyen már felnőtt a fiatalabbik fél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!