Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy 17 éves...

Mi a véleményetek egy 17 éves fiú, és egy 34 éves fiú kapcsolatáról?

Figyelt kérdés
A fiú szerelmes,a nő nem független,de nagyon kedveli a fiút és nem csak a szex miatt,de válni nem akar...
2015. ápr. 6. 21:59
1 2
 11/15 kovpet ***** válasza:

Kérdező:

"egyidősnek is néznek ki"

Csak szeretnél 17-nek kinézni :)

Egyébként nem az a kérdés, hogy mi mit szólunk, hanem hogy a férjed mit szól.

Amúgy érdekes az élet, ha független lennél, akkor akár jól is kijöhetnétek ebből, persze csak rövidtávon. Sok a buktató.

9: "hát a nő helyében legalább azt meg kéne várni, hogy 18 legyen a fiú"

Miért kellene? Miért pont 18?

2015. ápr. 7. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:

EGYIDŐSNEK NÉZNEK KI?! OMG, ezt gondold át újra.

Akkor a nőci rendkívül gyerekesen festhet :D

2015. ápr. 7. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
nem tudom, valahogy legyen felnőtt az a fiú + legyen érettségije. szerintem ennyi minimum kell ahhoz, hogy egy ennyivel idősebb nő viszonylag nyugodt szívvel hancúrozhasson vele.
2015. ápr. 7. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
előző: persze, én is mindig kérem az érettségit dugás előtt, és ha nincs meg a 3,8-as átlag, akkor már csak orál jöhet szóba :D :D :D
2015. ápr. 9. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:

úgy értem az érettségit, hogy ne egy középiskolással kezdjen már a nő, hanem aki legalább azt befejezte.

amúgy nem gondolom, hogy annyira káros lenne az ilyen kapcsolat, csak valahogy erre adni kéne, hogy legalább jogilag legyen már felnőtt a fiatalabbik fél is.

2015. ápr. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!