Nektek ez hogy esett volna? Mit gondolnatok? Ha nem leszek terhes nem vesz felesegul?
Jo estet mindenkinek es kellemes husvetot ! :)
Par napja beszelgettem a volegenyemmel es elegge sertot mondott... Azaz a szamomra az nem tudom ti mit gondoltok.
A sztori legeleje: kb 9 honapja nem volt meg a menstruaciom. marcius 23an jott meg,majd 4-en mult el...
A parom megjegyezte hogy igy nem lehet majd gyerekem ( orvoshoz jarok allandoan,semmi bajom sincs szervileg)
De nem ez a lenyeg,csak hozza tartozik a sztorihoz.
Noss.. Azt mondta hogy majd akkor fog felesegul venni ha teherbe esem,mert minek vegyen el ha nem lehet gyerekunk o gyereket szeretne... en ezen verig sertodtem. Cukorbeteg vagyok,az jatszik kozre sosem volt meg rendesen a menzeszem de egy ilyet kijelenteni? es terhesen menjek az oltar ele? Meg amugy is.. nagyon elgondolkodtatott,azota levagyok torve... Megkerdeztem hogy ha nem lehet gyerekem akkor mar nem is szeret? vicesen hozza tette hogy nem majd atolelt.. De akkor is... Most en fujom fel a dolgot vagy ti is megsertodtetek volna? Amugy altalaban minden rendben koztunk,de vannak neha beszolasai. Mint fentebb irtam ezen kiakadtam... azon vagyok hogy helyre jojjek és legyen normal menzeszem allandoan az orvosokat bujom hogy ki a jobb,aki talan lat valami elvaltozast de mindig azt mondjak hogy "tiszta " vagyok... Ha nem lehet gyerekem akkor meg elhagy? Folyamatosan ezen ragom magam...
Koszonom a valaszokat,es elnezest ha egy kicsit hosszura sikerult.
Kedves teljesen egészséges, fiatal és családcentrikus hölgy, nem én írtam neked választ, de az otromba hozzászólásod nekem is hasonló gondolatokat csalt a fejembe. Nyilván fogalmad sincs a meddőségi statisztikákról, és arról, hogy nagyon sok esetben fiatal és egészséges nők sem esnek teherbe, nem is kell hozzá kacifántos nőgyógyászati probléma. Úgyhogy visszavehetnél, és lehetnél egy kicsit empatikusabb azzal a nőtársaddal, akit a szépjellemű pasid otthagyott, mert még te is lehetsz olyan nő, akiben lombikkal sem marad meg a gyerek. Tudod, mi a legnagyobb bukta az egészben? Hogy mindez mindenkinél egészen addig benne van a pakliban, amíg ki nem pottyant egy egészséges gyereket, hiszen egy teherbeesés sem garancia semmire, ahogyan egy félidős terhesség sem, sőt, sajnos egy 40 hetes gond nélküli várandósság sem biztos, hogy azzal végződik, hogy hazavihetsz egy egészséges kisbabát.
Nem kell azért megvetően beszélni egy nőről, mert nem tudott gyereket szülni a pasidnak, neked aztán semmi okod rá, sőt, örülj neki, hiszen így makulátlanul a tied lehet. Még jól is jársz vele, hiszen tudhatod, hogy bármi gikszer van, vagy csak felfázol, nem ér majd meglepetésként, hogy ő majd titkon elkezd csomagolni, nehogy megint befürödjön. Ha meg ne adj isten rosszak lennének az eredményeid, vagy valamiért fejlesztésre szoruló gyereketek születne, akkor is vissza a feladónak, hiszen ő nem ezt rendelte. Igazad van, ilyen egy igazi férfi, kiszámítható és megbízható reakciókat produkáló...
"Ezt is csak olyan írhat"
Szerintem ugorj neki még egyszer annak a középfokú nyelvvizsgának magyar nyelvből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!