Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez hogy esett volna?...

Nektek ez hogy esett volna? Mit gondolnatok? Ha nem leszek terhes nem vesz felesegul?

Figyelt kérdés

Jo estet mindenkinek es kellemes husvetot ! :)

Par napja beszelgettem a volegenyemmel es elegge sertot mondott... Azaz a szamomra az nem tudom ti mit gondoltok.

A sztori legeleje: kb 9 honapja nem volt meg a menstruaciom. marcius 23an jott meg,majd 4-en mult el...

A parom megjegyezte hogy igy nem lehet majd gyerekem ( orvoshoz jarok allandoan,semmi bajom sincs szervileg)

De nem ez a lenyeg,csak hozza tartozik a sztorihoz.

Noss.. Azt mondta hogy majd akkor fog felesegul venni ha teherbe esem,mert minek vegyen el ha nem lehet gyerekunk o gyereket szeretne... en ezen verig sertodtem. Cukorbeteg vagyok,az jatszik kozre sosem volt meg rendesen a menzeszem de egy ilyet kijelenteni? es terhesen menjek az oltar ele? Meg amugy is.. nagyon elgondolkodtatott,azota levagyok torve... Megkerdeztem hogy ha nem lehet gyerekem akkor mar nem is szeret? vicesen hozza tette hogy nem majd atolelt.. De akkor is... Most en fujom fel a dolgot vagy ti is megsertodtetek volna? Amugy altalaban minden rendben koztunk,de vannak neha beszolasai. Mint fentebb irtam ezen kiakadtam... azon vagyok hogy helyre jojjek és legyen normal menzeszem allandoan az orvosokat bujom hogy ki a jobb,aki talan lat valami elvaltozast de mindig azt mondjak hogy "tiszta " vagyok... Ha nem lehet gyerekem akkor meg elhagy? Folyamatosan ezen ragom magam...

Koszonom a valaszokat,es elnezest ha egy kicsit hosszura sikerult.

2015. ápr. 5. 21:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém is kijelentette, hogy csak akkor vesz el feleségül, ha egy szép, egészséges baba pottyan ki belőlem, ami az ŐŐŐŐŐ vére. Nekem ez nem sértő.
2015. ápr. 6. 18:33
 12/25 anonim ***** válasza:

Nekem is sértő lett volna, és nagyon elgondolkodnék a folytatáson. Én társat, párt kerestem magamnak, akit úgy érzem meg is találtam. Nem apát kerestem. Ha esetleg nem lehetne közös gyermekünk semmilyen módon, akkor is szép lenne az életünk, csak máshogy, mert olyan ember van mellettem, akivel öröm együtt lenni, építgetni a közös életünket, akivel el tudom tölteni az időt. A gyerek ilyen szempontból mellékes, hiszen ő csak egy ideig a középpontja egy pár életében, utána egyre nagyobb az önállósága, kirepül, újra "csak" egymással éljük a hétköznapokat. Ezért nem mindegy, kivel vállalkozik az ember az élethosszig tartó együttélésre. Én legalábbis így gondolom, de nyilván elfogadnom, ha másnak más a véleménye. De ebben az esetben ő nem lehet az én párom. Én nem tehésztehén vagyok, az csak egy kis szelete annak, ami hozzám tartozik.

Vissza a kérdésedhez: nekem nagyon sok minden megfordulna a fejemben egy ilyen kijelentés után. Mert minek vegyen el, ha nem tudsz neki szülni? Az elvárásai kimerülnek abban, hogy pottyantasz egyet neki vagy minőségi kritériumoknak is meg kell felelni? Téged okolna egy koraszülöttért? Vagy ha esetleg valamiben fejlesztésre szorul a gyerek? Szemüveg kell neki? Nem lesz atomtudós zsenipalánta? Vagy ha nem vagy a szemében mintaanya, akkor majd macerál, meg megaláz? Ha nem tudod az ő szent vérét szoptatni, csak tápszerezni, akkor is leselejtez? Ha nem te hozod -viszed majd a kis szentet, ne adj isten neki is be kell szállni a agyerekkel kapcsolatos teendőkbe, akkor szintén megbuktál, mert te anya vagy, gyerekpotyogtató, mert ez a nő dolga? Mi a garancia arra, hogy neki lehet gyereke, hogy benne nincs valami defektus?

Én ilyen kijelentés után tuti kiábrándulnék belőle...

2015. ápr. 7. 06:49
 13/25 anonim ***** válasza:
38%

Kicsit álszentek vagytok.

Lehet hogy nem volt szerencsés a beszólás, de azért itt nem a beszóláson kéne kiakadni,

Miért ne lehetne igénye és joga egy férfinak ahhoz, hogy olyan nőt vegyen aki egészséges és tud gyereket világra hozni.

Mint ahogy egy nők is egészséges nemzőképes férfiakat keresnek... és gyereket akarnak, de a férfinak nem lehet vagy nem akarnak, és évekig túráztatják a nőt hogy majd, majd...

Tudjátok nem ez a "sértés" hogy beszól a jövendőbeli, hanem az, amikor elveszi és csak nem jön a gyerek.

A környezetemben van egy ilyen házaspár, a nőnek 1000, de tényleg ezer baja van, próbálkoznak, de nem jön össze, bizonyítottan nem a férfivel van a baj. A férfi boldogtalan mert nem lehet gyereke, cserébe már 8 éve szerencsétlenkedik egy olyan nővel aki miután elmesélte a rokonságnak a bajait (betegségeit) rögtön mindenki arra gondolt ennek tuti nem lesz gyereke.

Ismerek olyan férfit akinek nem lehet gyereke, és olyan nőt választott akinek már van.

Szóval kicsit álszentek vagytok.

2015. ápr. 7. 10:37
 14/25 anonim ***** válasza:
A magam részéről én nem vagyok álszent. Nő vagyok, egy férfiben nem spermadonort keresek, hanem társat, kedvest, partnert, szeretőt egy életre. Ha nem jön a vér szerinti közös gyerek, akkor KÖZÖSEN megoldást keresünk a problémára. Ugyanezt várom ez a másiktól is. Aki meg azt írja, hogy neki nem sértő, ha a drága párja egészséges baba kipottyantására szólítja fel, arra csak azt tudom mondani, hogy ki milyen virágot szakít, olyat szagol...
2015. ápr. 7. 13:24
 15/25 A kérdező kommentje:

Mondtam neki kb 2 napja hogy mi van akkor ha neki nem lehet gyereke..... nem valaszolt semmmit,leblokkolt...

En egy emberben a ferfit,ferjet,baratot,szerelmet,apat keresem.... Szerintem ez normal... En nagyon szeretnek babat.. Es nem fugg ossze a menzesszel? ha 10 honapig nincs meg igen csak osszefugg :) Az orvos azzal viccelodott hogy biztos szulni fogok mar ha 9 honapja nincs meg ( lapos a hasam szoval... :D )

de ugy akkor igen csak sz...ul esett am. Es ha hozza megyek es evekig nem jonne a baba? vannak kulonbozo modszerek igen,de egymastol akarunk,es en akarom megszulni... Koszonom a valaszokat :)

2015. ápr. 7. 13:51
 16/25 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Valóban olyan virágot szagolok, amilyet leszakítottam. Ugyanis teljesen egészséges vagyok, fiatal, családcentrikus. A párom 9 évig túráztatott egy olyan nőt, akiben lombikkal sem maradt meg a gyerek. Ezért nem sértő a számomra.
2015. ápr. 7. 17:29
 17/25 anonim ***** válasza:

16. Neked egy nagyszerű jellemű párod lehet, ha ez volt az ok csak a szakításának....

Ne adja Isten, hogy bármi nemvárt probléma legyen nálatok, amire majd szintén azt mondhatja: "Anyám, én nem ezt a lovat választottam", és szintén odébb áll.

2015. ápr. 8. 12:19
 18/25 anonim ***** válasza:

"Ugyanis teljesen egészséges vagyok, fiatal, családcentrikus"

Kívánom, hogy ne adja az Isten, hogy ez megváltozzon nálad, mert akkor a "párod" jelenlegi hozzáállásával gyorsan mész a kukába és jön az újabb fiatal, egészséges, családcentrikus tenyészkanca. De azért minden jót, reméld, hogy nem így lesz :)

2015. ápr. 8. 14:53
 19/25 anonim ***** válasza:
64%
És csak csendben jegyzem meg, hogy honnan tudod, hogy fogamzóképes vagy? Erre nincs vizsgálati protokoll ugyanis, csak azután, hogy 1 éves éles próbálkozás után sem jön a gyerek. Kicsit szállj le a földre, mert onnan lehet nagyon zuhanni, ekkora arccal, ahol most vagy. Húzd meg magad és reméld, hogy tényleg teherbe esel, különben gyorsan mész a levesbe az erkölcshuszár pasid által.
2015. ápr. 8. 14:57
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
79 százalékos, te aztán rohadtul gonosz lehetsz! Magyarán nem kívánsz te nekem rosszat, csak levegőt se!
2015. ápr. 8. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!