Jogosan vagyok kiakadva? Mi a véleményetek?
Megbeszéltétek már tegnap,hogy foglaltatsz asztalt ? Ha igen,akkor neked van igazad,de ha nem,akkor nincs miért megsértődnöd.
Az idődet pedig jobban kellene beosztanod.Ha 2-kor kelsz,akkor fáradt és ingerült vagy,még ha nem is veszed észre.Nincs időd pihenni.
A kicsivel nem kell egésznap foglalkoznod,már egyedül is tud játszani,te közben pedig tanulhatsz.Főzni sem kell naponta.Egyszerre nagyobb adagokat főzz,és fagyaszd le.Mindent lelehet fagyasztani,csak a főzelékeket és a krumplit nem.Még a leveseket is.Akkor csak kimelegíted az ételt,a levesekbe tésztát főzöl,vagy valami körítést csinálsz.Így rengeteg időt megtakarítasz,és nem leszel fáradt.Ha mindenért szólsz,akkor könnyen tönkre mehet a te hibádból a házasságod.
Már bocs utolso, de ha senki nem mondta h megcsalásrol van szo, bár ha ürügyek vannak nincs kizárva semmi sem, miért nem otthon van, gondolom " te utolso válaszado " neked jol esett volna ha asztlat foglaltatsz és nem akar elmenni a párod, ez tök jo neked igaz ???
Bocs off-ért
Arra en is csak szules utan jottem ra, hogy a no a gyereket sajat maganak szuli! Ezt nagyon jol jegyezd meg te is! En megjegyeztem, tapasztalom is a boromon, es nalunk sem lesz 2. gyerek, pedig a ferjem szeretne. De elfelejtheti.
Szerintem neked tul sok az egyetem mellett a haztartas es a kicsi is. Mindent nem birsz, tul sokat vallaltal, ezt be kell latnod. A ferjed igazabol egy igazi ferfi ahogy leirtad. Dolgozik, es kesz. Ilyen a legeslegtobb ferfi!
Talan a kicsit add be a bolcsibe, es akkor konnyebb lenne neked. Akkor tobb idod lenne magadra is! Segits magadon, Isten is megsegit.
Nem hinném, hogy veled van a baj.
Van egy ismerősöm, náluk ugyanez volt a helyzet. Apuka délelőtt el munkába, este későn haza. Ha véletlenül korán jött haza, nem tetszett neki, ha a gyerek, később a gyerekek nyüzsögtek körülötte. Bezzeg anyuka nevelési módszereit megkritizálta /anyóssal együtt/ Tökéletesen ki volt szolgálva. Két gyerek mellett ragyogó tiszta lakás, mindig többféle meleg kaja, csak ült alsógatyában a tv előtt, előtte a tálca és vacsorázott, ez volt az esti program.
Mindenki azt mondta, hogy hagyni kell szegényt, mert neki most nagyon leterhelő, hogy rajta van az egész család eltartásának a gondja és ezzel nem bir megbirkózni, volt a magyarázat, amikor közölte, hogy neki így nem jó, és az éppen elkészülő új lakásukba elhúzott egyedül. Egy évig így éltek, néha jött a gyerekekhez, aztán egyszer csak úgy döntött, hogy mégis kell a család és nagy kegyesen megengedte, hogy odaköltözzenek.
A család ellátásra vonatkozó nagy leterheltséghez még annyit, hogy akkor sem támogatta anyukát munkakeresésben, amikor a gyerekek már óvodába jártak. Szóval nem lett volna muszáj neki egyedül családfenntartónak lennie.
Te tudod, mit akarsz a kapcsolatotoktól, mit bírsz ki te, ill. a kapcsolat. Ha így neked nem jó, mi az alternatíva és azt el tudod -e fogadni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!