Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kiakadva? Mi a...

Jogosan vagyok kiakadva? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
A férjem nagyban sz@rik rank mostanában. Van egy másfél éves kislányunk. Reggel elmegy, este jön haza, és abból áll neki a játrszás a gyerekkel, hogy bekapcsolja a tv-t és nézi. Mikor szólok neki, azt mondja, neki is joga van megnézni a hiradót. Igen, csak az a baj, hogy nem csak azt nézi. Mindig az a válasza mindenre, hogy ó fáradt. Érdekes, elmenni ma borkostolóra, meg holnap üzleti ebédre ami estig tart, nem fáradt, csak akkor fáradt ha velünk kellene lenni. És még engem nyaggat második gyerekért... Komolyan mondom, nagyon kiakadtam, mert arról, hogy ma elmegy nem is tudtam. Mikor 5 kor mondta, hogy fél 6ra ö elmegy, akkor még nem is voltam ideges, mert mondta hogy siet, gondoltam estére itthon lesz.. A nagy francokat... Most jött haza, gyerek már alszik, csodálkozik, hogy lassan meg sem ismeri. És én vagyok a szemét, mikor ufy fogadom, hogy "látom majd összetörted magad, hogy siess hozzánk". Én nem mehetek sehova, 1 hónapba egyszer megyek csak iskolába, gyakaran azért jövök el az órákról, hogy lefektethessem a kislányunk. Ennyi az össz "szórakozásom". Kicsit kiakadtam...
2010. febr. 18. 20:05
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Remélem nem ugy van (és nincs másik nő neki). Nem vagyok féltékeny, tudtommal nem női társaságba ment, csak az bánt, hogy akár le is mondhatta volna, vagy elöbb is eljöhetett volna, és akkor semmi bajom nem lenne. Az ó munkája közel sem hasonlit az épitőiparhoz. Neki nincs fönöke, ill. csak közvetve. (állitolag a borkostoláson kaja is volt. meg holnap is lesz)
2010. febr. 18. 20:44
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Miért kell rögtön megcsalásra gyanakodni?!Nincs elég baja a Kérdezőnek enélkül is?Nem kéne még ráadásképpen bogarat is ültetni a fülébe!
2010. febr. 18. 20:56
 13/32 anonim ***** válasza:
71%

Megbeszéltétek már tegnap,hogy foglaltatsz asztalt ? Ha igen,akkor neked van igazad,de ha nem,akkor nincs miért megsértődnöd.

Az idődet pedig jobban kellene beosztanod.Ha 2-kor kelsz,akkor fáradt és ingerült vagy,még ha nem is veszed észre.Nincs időd pihenni.

A kicsivel nem kell egésznap foglalkoznod,már egyedül is tud játszani,te közben pedig tanulhatsz.Főzni sem kell naponta.Egyszerre nagyobb adagokat főzz,és fagyaszd le.Mindent lelehet fagyasztani,csak a főzelékeket és a krumplit nem.Még a leveseket is.Akkor csak kimelegíted az ételt,a levesekbe tésztát főzöl,vagy valami körítést csinálsz.Így rengeteg időt megtakarítasz,és nem leszel fáradt.Ha mindenért szólsz,akkor könnyen tönkre mehet a te hibádból a házasságod.

2010. febr. 18. 20:59
 14/32 anonim ***** válasza:

Már bocs utolso, de ha senki nem mondta h megcsalásrol van szo, bár ha ürügyek vannak nincs kizárva semmi sem, miért nem otthon van, gondolom " te utolso válaszado " neked jol esett volna ha asztlat foglaltatsz és nem akar elmenni a párod, ez tök jo neked igaz ???

Bocs off-ért

2010. febr. 18. 21:01
 15/32 anonim ***** válasza:
Bocsi 20 56 osnak ment
2010. febr. 18. 21:02
 16/32 anonim ***** válasza:
18%
Én nem főznék neki a helyedben. Ennyi munkával kevesebb.
2010. febr. 18. 21:03
 17/32 anonim ***** válasza:
72%
Hát ne haragudj,de szerintem nem sokra becsül téged,ha mindenre van ideje,csak rátok nem.Ez így nem lesz jó hosszú távon,nem csak a munka a fontos hanem a család is.Gondolom te is ezt érzed,és szerintem jogosan.
2010. febr. 18. 21:03
 18/32 anonim ***** válasza:
31%

Arra en is csak szules utan jottem ra, hogy a no a gyereket sajat maganak szuli! Ezt nagyon jol jegyezd meg te is! En megjegyeztem, tapasztalom is a boromon, es nalunk sem lesz 2. gyerek, pedig a ferjem szeretne. De elfelejtheti.

Szerintem neked tul sok az egyetem mellett a haztartas es a kicsi is. Mindent nem birsz, tul sokat vallaltal, ezt be kell latnod. A ferjed igazabol egy igazi ferfi ahogy leirtad. Dolgozik, es kesz. Ilyen a legeslegtobb ferfi!

Talan a kicsit add be a bolcsibe, es akkor konnyebb lenne neked. Akkor tobb idod lenne magadra is! Segits magadon, Isten is megsegit.

2010. febr. 18. 21:05
 19/32 anonim ***** válasza:
82%

Nem hinném, hogy veled van a baj.

Van egy ismerősöm, náluk ugyanez volt a helyzet. Apuka délelőtt el munkába, este későn haza. Ha véletlenül korán jött haza, nem tetszett neki, ha a gyerek, később a gyerekek nyüzsögtek körülötte. Bezzeg anyuka nevelési módszereit megkritizálta /anyóssal együtt/ Tökéletesen ki volt szolgálva. Két gyerek mellett ragyogó tiszta lakás, mindig többféle meleg kaja, csak ült alsógatyában a tv előtt, előtte a tálca és vacsorázott, ez volt az esti program.

Mindenki azt mondta, hogy hagyni kell szegényt, mert neki most nagyon leterhelő, hogy rajta van az egész család eltartásának a gondja és ezzel nem bir megbirkózni, volt a magyarázat, amikor közölte, hogy neki így nem jó, és az éppen elkészülő új lakásukba elhúzott egyedül. Egy évig így éltek, néha jött a gyerekekhez, aztán egyszer csak úgy döntött, hogy mégis kell a család és nagy kegyesen megengedte, hogy odaköltözzenek.

A család ellátásra vonatkozó nagy leterheltséghez még annyit, hogy akkor sem támogatta anyukát munkakeresésben, amikor a gyerekek már óvodába jártak. Szóval nem lett volna muszáj neki egyedül családfenntartónak lennie.

Te tudod, mit akarsz a kapcsolatotoktól, mit bírsz ki te, ill. a kapcsolat. Ha így neked nem jó, mi az alternatíva és azt el tudod -e fogadni?

2010. febr. 18. 21:07
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Először is: eszedbe ne jusson ebben a szituációban még egy gyerek. Nem is értem, miért követelőzik e tekintetben! Azonkívül azt látom, hogy teljesen magára és a munkájára /karrier/ koncentrál. A baj csak az, hogy a ti rovásotokra. Ez így nem egy család, mégha annak is látszik. Nagyon jól ki lehet téged használni, mert hagyod magad! Túl sokat vállalsz, neki pedig ÍGY termélszetes. Ta vagy az "asszonyállat", akivel bármit megtehet, csak ő érezze jól magát. Én ebből a házasságból nem kérnék!
2010. febr. 18. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!