Jogosan vagyok kiakadva? Mi a véleményetek?
Hát itt lehet valami , probáltál beszélni vele ? Vagy arra sincs ideje?
Mert akkor menthetetlen ! Elöször is mond el neki h ez bánt téged, mondjuk akkor nem értem mért szeretne másik gyereket.
Gyerek elött is ilyen volt, h nem volt otthon sokszor ?
Ha állandóan piszkálod, még jobban el fogtok távolodni egymástól. Nem mondom, hogy nincs igazad, de a férfiak, mint tudjuk, bizonyos dolgokban másképp működnek.
Szervezzetek közös programokat, olyanokat, amiket ő is élvez.
Ha arra megy haza, hogy sem a gyereke, sem a felesége nem örül neki, védekezésképpen ki fog találni egy csomó mindent (fáradt, tv-t akar nézni, ide megy, oda megy stb.)
Elhiszem, hogy nehéz ez most neked, de ne haragudj rá. Ha nyaggat egy második gyerekért, akkor hidd el, hogy jót akar, csupán tényleg fáradt. Kidolgozhatja a belét, és neked most fura, hogy miért nem túl aktív mikor hazaért, mert egész nap otthon vagy. Tudom nehéz dolog a gyerekkel foglalkozni egész nap, de mégiscsak otthon vagy, és hidd el ha te is dolgozni jársz majd, észre sem veszed rajta, hogy fura lenne, mert te is pont olyan fáradt leszel.
Amit tenni tudsz, meleg vacsorával várod és hidd el, a hála őt is jobbkedvre deríti.
Ma is volt meleg vacsi, ahogy minden este. De már evett... és nem éhes..
CSak az a baj, hogy én is mindent megteszek, minden nap 2kor kelek, tanulok, egyetemre járok, azért, hogy ne tölük vegyem el az idöt. Programokat próbáltam szervezni, de max. a bevásárlásba megy bele. Ma még asztalt is fogltam étterembe /torkos csütörtök miatt/, de mikor mondta, hogy elmegy, persze ennek is löttek.
Nem akarlak megbántani, de anyámat látom benned.
Apám anno ezt csinálta, seggnyalások, kimaradások, adott esetben a munkáért megkuplerájoztatni a munkaadót (tudom ez most felfoghatatlan, de elég ha annyit mondok építő ipar) cégvezetés ezerrel, hogy a családnak jobban menjen (fel is tudott mit mutatni, de...). Nekem elmondta, hogy anyám soha nem könnyítette meg az életét, sőt...
Egyszerűen butácska, hogy ezt megértse, de feltétel nélkül szereti.
Csak ha jó okod van féltékenykedni, akkor balhézz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!