Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok kiakadva rá?

Jogosan vagyok kiakadva rá?

Figyelt kérdés

8 hónapja járunk a barátommal, és most hétvégén kivételesen nem dolgozik, velem tudna lenni, ma úgy volt fél 7kor megyek be hozzá busszal és együtt leszünk és együtt alszunk. Felhivott 6-kor, hogy ne menyjek,mert még koszos, fürdik és 7-negyed 8 ra jön értem. Mondtam,hogy oké, bár kicsit szarul esett, hogy meg volt beszélve, de megértettem. Elmentem barátnőzni, háromnegyed 8-kor még seholsem volt, hazajöttem és felhívtam, aztmondta, hogy még nem végeztek, és hogy darabokba van az autó, és hogy nem tudja mikor jön. Na itt elborult az agyam és lehordtam telefonba, aztán aztmondta, hogy nem tudja mikor végeznek, nem tudja mire jön értem, itt megint kiakadtam, kérdeztem, hogy kivel van, mondta, hogy egyik haverjával (mellesleg aki keresztbe akart tenni az elején nekünk),és hogy ha már nekiállt akkor se fejezi be, erre én kérdeztem tőle, hogy fontosabb XY (haverja) meg annak az autója mint én? Erre nem mondott semmit és idegembe szakítottam vele. Aztán írtam neki egy SMS-t, hogy fel ne merjen hívni, hogy ne haragudjak,mert egy senki lett a szemembe, de ezt csak idegből írtam és nem is akarom,hogy vége legyen, de ez nekem sok volt. Jogosan vagyok kiakadva? Nem ez az első eset (sőt majdnem mindig ez van), hogy meg van beszélve valami és őneki hirtelen más dolga akad, mikor tudja, hogy várom,hogy vele legyek,mert suliidőbe suliba van, du. dolgozik otthon, hétvégén is dolgozik,most július végéig gyakorlata van reggel 7-től 1-ig, du dolgozik otthon, hétvégén megint csak elmegy többnapra máshova dolgozni, és örültem volna, ha végre velem van egy hétvégén.:( Megértettem volna, ha hív negyed 8 előtt, hogy még se tudok menni, xy időbe végzek, arra megpróbálok lemenni, de még csak nem is szólt, én meg várjam mint valami hülye:( Most ez tényleg annyira nem jogos? Mert szerinte az.:( A másik, hogy nem fog bocsánatot kérni,mert szakítottam vele és leírtam, hogy ne keressen, de addig én se akarok az sms-ér, meg hogy lehordam, amíg ő nem kér a viselkedéséért,mert szerintem most se én voltam a rossz. Én kezdeményezzem a bocsánatkérést? Nem tudom,hogy megéri-e kibékülni,mert az elmúlt 1 hónap csak a vitákról szólt, de viszont én szeretem nagyon...

Ő 19 éves én pedig 17.

2010. jún. 25. 21:53
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Ráadás olyanokat beszélt, hogy nem érdekel,ha szakítassz, meg stb. Amúgy mindig ő könyörög nekem,hogy ne haragudjak, nem akar elveszteni,meg hogy bocsássak meg neki...
2010. jún. 25. 21:56
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Az nem okés, hogy megbeszélt programokat rendre átszervez és játszik az időddel, de te sem segítesz semmit a dolgon ha számonkéred, lehordod. Ő ezt b.sztatásnak fogja venni és téged meg egy rinyagépnek, és már van is oka dobni.

Legyen tartásod. Elég ha higgadtan szólsz neki egyszer, hogy nem így tervezted, nem tetszik a felállás, de ennyi, onnantól foglald el magad értelmesen, ne lássa hogy kiborít!

2010. jún. 25. 21:59
 3/28 anonim ***** válasza:
97%
ha ennyire nincs ideje minek kezdtél bele ebbe a kapcsolatba?Gondolom neki is már tele van a f.sza és szeretne lazitani a haverjaval.sztem várd meg mig ő telefonál.
2010. jún. 25. 21:59
 4/28 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdtük akkor nem tudtam, hogy ilyen,mert ismerkedés után 1 nappal már kórházba ment sérvműtétre, és oda jártam be hozzá, utána 2 hónapig már nem dolgozott, de ennyire durva sose volt, hogy ennyit dolgozott... :( Az oké, hogy akar a haverjaival lenni, nem is zavar, de miért a közös idő alatt?
2010. jún. 25. 22:02
 5/28 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Sajnálom, hogy ez történt veled, de most az a legjobb ha hűtöd az agyad kicsit. Várj néhány napot ezzel, jobb ha nem keresed. Azért mert te is át tudod gondolni mit is akarsz, mit vársz el egy társtól. Ha keres téged hallgasd végig, de add tudomására, hogy számodra fontos lenne a közösen eltöltött idő. Légy nyugodtabb és legközelebb akkor szakíts ha valóban az is akarod, mert az emberek (bármelyik nem) előbb-utóbb megunja és nem veszi komolyan az ilyen légből kapott fenyegetőzést.

Légy egy kicsit lazább most, ne szomorkodj! :)

2010. jún. 25. 22:02
 6/28 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem tulreagaltad, mit kell azon hisztizni, hogy ma nem ert ra? Ezert nem kellett volna szakitani szerencsetlennel...
2010. jún. 25. 22:04
 7/28 anonim ***** válasza:
86%

az én pasim is ilyen volt 4 évig vártam h változzon aztán meguntam.,már az első ilyennél dobom a pasit!dönthet!

28/L

2010. jún. 25. 22:04
 8/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó előtti, tényleg átgondolom azthiszem.

Utolsó: azért vagyok kiakadva,mert mikor hivott 6kor aztmondta, hogy fürdik és 7-negyed8 kor jön! háromnegyed 8 után én hívtam fel,hogy mivan már? és akkor beszélte, hogy nem meg stb. (fennt leírtam). Ezért vagyok kiakadva, mert ha szól negyed 8 előtt, hogy mégse jó a negyed 8 én se akadok ki.

2010. jún. 25. 22:06
 9/28 A kérdező kommentje:

Akkor utolsó előtti előtti és utolsó előtti*

Utolsó: Lehet nekem is ezt kellett volna már az elsőnél!:(

2010. jún. 25. 22:07
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

A srác nem gondolja már veled komolyan, ezt ki is fejetette mikor azt mondta nem érdekli hogy szakítasz vele, vagy ami elötte volt, hogy fel sem hívott, hogy nem lesz ott a megbeszélt időben.

az a baj, hogy te ezt a szakítást azért csináltad, hogy észhez térjen és észrevegye magát, közben magad alá tettél, illetve akkor nem, ha komolyan tartod is magad hozzá.

Ha ezek után sem fog x időn belül jelentkezni az igen egyértelmű jelzés lesz a szándékairól, ellenben ha jelentkezik lehetőség szerint ne omolj egyből a karjaiba, hanem jól fontold meg megéri ezt csinálni.Mert ő leszarja, te meg emészted magad.

Pont abban a korban vagy, mikor megkéne alapoznod a tartásodat, hogy később ne romboljon szét senki, ne alázhasson meg és használjon ki.

Tudod azt hiszem én pont ugyanilyen voltam mikor ennyi idős voltam, tudom milyen szar ez most neked, de próbálj meg hallgatni rám és tartsd magad. Egy tartással rendelkező nő amúgy s vonzóbb, mint egy kifacsart, összeomlott lelki roncs. nekem is nagyon hosszú idő volt ezt megtanulni, sokat kaptam mire megtanultam.

Drukkolok neked!

28/N

2010. jún. 25. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!