Jogosan vagyok kiakadva rá?
8 hónapja járunk a barátommal, és most hétvégén kivételesen nem dolgozik, velem tudna lenni, ma úgy volt fél 7kor megyek be hozzá busszal és együtt leszünk és együtt alszunk. Felhivott 6-kor, hogy ne menyjek,mert még koszos, fürdik és 7-negyed 8 ra jön értem. Mondtam,hogy oké, bár kicsit szarul esett, hogy meg volt beszélve, de megértettem. Elmentem barátnőzni, háromnegyed 8-kor még seholsem volt, hazajöttem és felhívtam, aztmondta, hogy még nem végeztek, és hogy darabokba van az autó, és hogy nem tudja mikor jön. Na itt elborult az agyam és lehordtam telefonba, aztán aztmondta, hogy nem tudja mikor végeznek, nem tudja mire jön értem, itt megint kiakadtam, kérdeztem, hogy kivel van, mondta, hogy egyik haverjával (mellesleg aki keresztbe akart tenni az elején nekünk),és hogy ha már nekiállt akkor se fejezi be, erre én kérdeztem tőle, hogy fontosabb XY (haverja) meg annak az autója mint én? Erre nem mondott semmit és idegembe szakítottam vele. Aztán írtam neki egy SMS-t, hogy fel ne merjen hívni, hogy ne haragudjak,mert egy senki lett a szemembe, de ezt csak idegből írtam és nem is akarom,hogy vége legyen, de ez nekem sok volt. Jogosan vagyok kiakadva? Nem ez az első eset (sőt majdnem mindig ez van), hogy meg van beszélve valami és őneki hirtelen más dolga akad, mikor tudja, hogy várom,hogy vele legyek,mert suliidőbe suliba van, du. dolgozik otthon, hétvégén is dolgozik,most július végéig gyakorlata van reggel 7-től 1-ig, du dolgozik otthon, hétvégén megint csak elmegy többnapra máshova dolgozni, és örültem volna, ha végre velem van egy hétvégén.:( Megértettem volna, ha hív negyed 8 előtt, hogy még se tudok menni, xy időbe végzek, arra megpróbálok lemenni, de még csak nem is szólt, én meg várjam mint valami hülye:( Most ez tényleg annyira nem jogos? Mert szerinte az.:( A másik, hogy nem fog bocsánatot kérni,mert szakítottam vele és leírtam, hogy ne keressen, de addig én se akarok az sms-ér, meg hogy lehordam, amíg ő nem kér a viselkedéséért,mert szerintem most se én voltam a rossz. Én kezdeményezzem a bocsánatkérést? Nem tudom,hogy megéri-e kibékülni,mert az elmúlt 1 hónap csak a vitákról szólt, de viszont én szeretem nagyon...
Ő 19 éves én pedig 17.
Vegyétek már észre, hogy ez a lány nem hisztis, hanem még serdülő gyakorlatilag és most tapasztalja meg az életet és hogy egy kapcsolat hogyan működik. ja bocs, ti úgy születtetek, hogy mindent tökéletesen csináltok...
amúgy én 28 évesen is fennakadnék egy ilyen szitun, nyílván másképp mint a kérdező, mert több tapasztalatom van, de nektek is a több tapasztalatot nem lehordásra kéne használnotok, hanem ha már itt baxxátok a rezet, akkor segíteni.
Ja de ti mind tökéletes kapcsolatban vagyok :)
a kérdezőnek: NE ÍRJ RÁ MSN-en, várd mg míg ő jelenkezik, próbálj meg erőt venni magadon, bármennyire dühös vagy és szomorú.
28/N
Szerintem ez az egész egy halott ügy...már bocsánat... ilyen nincs,hogy valakit ennyire ne érdekeljen,hogy mikor lehet már együtt a barátnőjével(főleg,h ahogy írtad alig van időtök egymásra)
Ráadásul azt mondta,h nem érdekli,h szakítasz...tök egyértelmű,hogy erőltetett az egész.
Én sem láttam be sokáig...ugyanez volt nekem is...de gondoltam majd jobb lesz...faszt! Ilyen nincs,hogy majd jobb lesz. Ha valami szar,akkor szar.
Ahogy 22:04 is írta, már az elején dobni kell az illetőt,ha ennyire nem megy,és akkor nincs szarakodás,mint a ti esetetekben is,h már 8hónapja együtt vagytok...ilyenkor meg már persze,h nem könnyű szakítani:(
Köszi 28, 29/N. Nem fogok ráírni, lesz bennem ennyi tartás! Ha visszaakar kapni úgyis keres majd, ha nem hát akkor jó.
Köszi a válaszokat!
Hát nem tudom, de én is kimelózom a belem erre meg szakítanának velem, az tuti jól esne
20f
utolsó- nem erről van szó,h a barátja kimelózza a belét,hanem csak Szimplán Szarik a barátnőjére... ha nem melózna szerintem akkor sem lenne nagyon más a helyzet. Akkor kitalálna más progit a srác.
Nem akartam ennyire belefolyni,de könyörgöm olvasd el máskor inkább 2x a kis történetet. :)
Sajnálom,de én tök úgy látom,hogy ha nagyon akarna a srác veled lenni,akkor megoldaná... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!