Mit mondanátok a helyemben?
15/F vok. Holnap farsang lesz, és mivel egy kicsit beteg vagyok, ANYÁM NEM AKAR ELENGEDNI!! Normális ez?
Ennyi idős korban szerintem járna már annyi szabadság, hogy eldöntsem, mennyit kockáztatok az egészségemen. És amúgy is, ez semmi....az hogy elmegyek...
Ti mivel hívnátok fel anyám figyelmét arra, hogy túlzottan félt?
köszi a választ:)
ebben van igazság, de én jobb szeretem, ha észérvekkel le tudom őt gyözni:D:D ehhez kellene ötlet.
Az én tervem:
1. Észérvek:Ígérem nem panaszkodom, ha még jobban beteg leszek, de mért is lennék jobban beteg? Veszek gyógyszert, már itthon sem tok csinálni. Mindegy a betegségnek, h itth unatkozom, vagy jól érzem magam! Megteszek érte bármit! (zseppénzelvonás, házimunka...stb)
2. Veszekedés: Nem vagyok már gyerek, mikor veszed már észre? Elegem van belőle, h mindig gyerekként kezelsz!
3. Hízelgés: Anyu! Annyira szeretlek, ezért tudom, hogy csak jót akarsz nekem, de hidd el, nekem az a jobb, ha elengedsz, ( ha egyedüli gyerek vagy: )engedd már meg az egy szem fiadnak! Had érezze egyszer jól magát! Tudom, hogy Te vagy a legjobb anyuka a világon! (és szépen nézel)
ha mégis lemaradsz a farsangról:
vagy: Hozzá sem szólsz, bezárkózol a szobádba és duzzogsz
vagy: Minden házimunkában segítesz, felnőttként viselkedsz, h legközelebb elengedjen...
azért majd írd ki, h mi lett a vége!!!!!!!!!!
köszi szépen:)
meg fogom írni:)
Nah, elmentem, annyit kellett csinálni, hogy kedves voltam mikor hazamentem:DD
köszi mindenkinek:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!