Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A te családod és a párod...

A te családod és a párod családja között milyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Érdekelnének a válaszok.Az én és a párom szülei csak egyszer találkoztak, de a bemutatkozást követően, néma csend honolt( már csak a tücsök ciripelés hiányzott, aláfestő zeneként), holott mindannyian nagy dumás, szövegelős emberek. Ahogy láttam a fejeket, annyira nem is voltak szimpatikusak egymásnak.

Bár hozzáteszem, csak összefutottunk egy rendezvény közepette, szóval nem egy nagy családi összejövetelen történt mindez.

Az egyik ismerősömnek elmeséltem és azt mondta, hogy ez nem éppen jó, mert, hogy a jó kapcsolat a két család között igenis fontos, szinte elengedhetetlen.

Ez szerintetek is is vagy? Nektek jóba vannak a családjaitok?

2015. ápr. 3. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Eddig 2x talalkoztak osszesen a 15ev alatt, az oszeismerteteskor, es az eskuvonkon.

De nincs ezzel semmi baj, tok idegenek voltak egymasnak, es azok is maradtak.

2015. ápr. 3. 18:09
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
Nalunk is csak ketszer találkoztak, de kellemesen elrohogcseltek tolmacs segitsègèvel, es alapvetoen szimpatikusak egymasnak. A szuleim nagyon lazak es jofejek, az anyosomek is, szoval mindenki csak vidamkodott, de a tavolsag miatt ugye nem tudunk surun talizni ameit kulonosebben nem banok:-)£
2015. ápr. 3. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

Miért elengedhetetlen hogy jó legyen a viszonyuk?

Nálunk a családban épp van egy házaspár (magyar-német, vagyis az egyik fél magyar család, a másik német).

Itt már ki is esik az hogy jóban legyenek, mivel nem értik meg egymást, nem tudnak egymás nyelvén.

Abban az esetben ahol meg a korkülönbség a két szülő között túl nagy, vagy csak elég nagy, ott szerintem megint nehezen fognak kijönni (pl 40 és 65 éves szülő között).

A másik meg amikor abszolút nincs az egyik félnek már (vagy soha nem is volt) senkije.

2015. ápr. 3. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!