Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan vagyok feltekeny...

Jogosan vagyok feltekeny tesom kisfiara?

Figyelt kérdés

Tesom es koztem 21 ev kulonbseg van..

Neki ez a masodik hazassaga es van egy 2 eves gyereke.

En 18 vagyok es meg anyunal lakom.

De minden nap itt van a kisfiu.

Rendesen minden egyes nap.

Egesz nap.

Anya reggel elhozza este viszi.

Azert elegge faraszto mert kb el sem mehetek itthonrol mert anyu kiakad hogy vigyaznom kell ra , ne menjek.

Igazabol nem is feltekeny vagyok csak ez nekem mar sok...

Nagyon zavar basszus...

2015. ápr. 3. 09:26
1 2
 11/13 piriiiii ***** válasza:

Amúgy anyukád ilyenkor mit csinál?

Ugyanis:

1. Ha otthon van, és foglalkozik a gyerekkel, akkor miért kell vigyáznod rá? Hiszen itt az lenne a lényeg, hogy anyukád vágyott már egy unokára, és állandóan vele akar lenni. Akkor Te meg csinálhatsz azt, amit akarsz, mert van, ki felügyeljen a gyerekre.

2. Ha anyukád alig van otthon, mert mondjuk egyfolytában dolgozik (és ezt el tudom képzelni, mert kenyérkereső apáról egy szót sem írtál), akkor meg minek van ott a gyerek a Te nyakadon, akinek tanulnia kellene, meg élnie és buliznia, nem máris félanyának lennie, miközben meg otthon van az anyja egyedül gyesen, és nevelhetné ő a saját gyerekét.

Ez teljesen logikátlan. :D Nem értem, ezt Te hogy nem veszed észre, állj már a talpadra, hé!

2015. ápr. 3. 10:23
 12/13 piriiiii ***** válasza:
5%

Amúgy a féltékenység sosem jogos, sosem egészséges vagy "megengedett", a féltékenységre sosem lehet mentséget találni, az egy megbetegítő, csonkító érzelem. Ha én féltékenységet érzek, úgy érzem, mintha az egész világ forogna velem és mintha megszállna az ördög, mintha meg lennék mérgezve, mert valami nagyon keserű dolgot ettem, ami felemészti belülről a szerveimet. De komolyan. Ez az egyik legrosszabb érzésfajta.

"Jogosan vagyok féltékeny..." Teljesen instabil mondat. Jogosan dühös lehetsz esetleg, vagy szomorú, csalódott, de féltékeny...

2015. ápr. 3. 10:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a te kölyköd. Oldja meg, aki megcsinálta.
2015. ápr. 3. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!