Meg alapbol szeretem a gyerekeket, csak nem ugy hogy allandoan minden reggel erre kelek.
Nekem ez tok szokatlan.
Tesomekat meg nem is zavarja.. :/
2015. ápr. 3. 09:28
2/13 anonim válasza:
Jaja, ez nem féltékenység. És neked nem kötelességed vigyázni rá. Néha-néha oké, ha megkérnek rá, de örökké? Anyudnak mondtad már? Amúgy javaslom, hogy szimplán menj el, ha akarsz akkor is ha kiakadnak. Neked is van életed.
2015. ápr. 3. 09:32
3/13 A kérdező kommentje:
Anyu azt mondja , hogy ne legyek egy gyerekre feltekeny, meg amig az o lakasaban lakok azt csinalom amit o mond, meg el is koltozhetek ha valami nem tetszik ( meg erettsegi elott allok boven..nem tudok menni sehova..)
2015. ápr. 3. 09:38
4/13 anonim válasza:
Ne hallgass anyádra. A nővéred gyereke nevelje ő, ha akarja, neked semmi kötelességed nincs a gyerek felé. Anyád meg úgysem fog kidobni, akármennyire is hisztériázik, szóval éld az életed.
2015. ápr. 3. 09:44
5/13 anonim válasza:
Miért van ott minden nap a kisfiú?
A nővéred nem kíváncsi rá? Vagy dolgozik és így tudja csak megoldani?
2015. ápr. 3. 09:47
6/13 A kérdező kommentje:
Nem dolgozik, gyesen van...
De anya ragaszkodik hozza hogy allandoan itt legyen
2015. ápr. 3. 09:49
7/13 piriiiii válasza:
Arra én is kíváncsi lennék, hogy minek van ott folyton a kisfiú... egyébként simán megjegyezheted anyukádnak és a nővérednek is, hogy milyen ember lesz úgy ebből a gyerekből, ha sose látja az anyját, és folyton másutt van, sosem fogja megszokni és megérteni, hogy kihez is tartozik. Ez senkinek nem tesz jót, legfeljebb az "anyjának", mert ez így kényelmes számára. Hazajár aludni a kisfiú? Nálatok eszik, játszik, ott cserélődik ki a pelenka is? Szóval kb. mindent ti álltok? Miközben a nővéred már bőven felnőtt nő, saját keresettel?
2015. ápr. 3. 09:55
8/13 anonim válasza:
Beszélj anyukaddal, hogy miért ragaszkodik ahhoz hogy ott legyen s kisfiú mindennap.
És te 18 évesen ne legyél ezert be szabályozva mert ő mondjuk unokazni akar.
De a nővéred sem értem, hogy tudja a gyerekét egész napra elengedni.
2015. ápr. 3. 09:58
9/13 piriiiii válasza:
Ja... akkor meg a nővéred nem épeszű, hogy hagyja, hogy csak úgy elvigye az anyukátok a gyereket. Ha nekem lenne egy 2 éves fiam, vele lennék állandóan. Elvinném az anyámhoz olykor, ez csak természetes, de ez már túlzás. Ezt anyukád és a nővéred között kell rendezni, viszont amíg nem rendezik, addig Te szenveded.
2015. ápr. 3. 09:59
10/13 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele.
Csináld azt amit szeretnél. Ha anyádnak kell a gyerek akkor ő szórakozzon vele. Én is besokallnák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!