Feleségek, nők, mennyire féltékeny a párotok? Miben mutatkozik ez meg?
Semennyire.
Szerencsére eddig megúsztam az extra féltékeny pasikat, és a mostani is 100%-ban megbízik bennem - ahogy én is benne. Egyszer beszéltünk erről,és mindketten úgy vagyunk vele, hogy mivel mindkét félnek végtelen számú lehetősége lenne, jobb inkább bízni és nem kattogni az egészen. No meg egyikünknek sincs oka elégedetlennek lenni a másikkal otthon, tökéletesen kiegészítjük egymást, törődünk a másikkal, szóval ha egyik félnek sincs hiányérzete sem érzelmi, sem szexuális sem szellemi téren, akkor hogy jöhetne képbe a megcsalás? Sehogy. Nálunk ilyen egyszerű.
Nem féltékeny típus. Meg én sem. Megbízunk egymásban. Azért valamennyire az a aggodalom jelen van. De elszoktuk tréfálni a necces helyzeteket.
Pl. ha végig mérnek a férfiak valahol, akkor ő mint egy apuka a kislányának, azt mondja, "hogy ejnye, ejnye, ha nem figyelek még a végén elrabolna tőlem".
Vagy amikor az egyik szaktársa el akart szedni tőle akkor is csak annyi hozzáfűznivalója volt, hogy Tudja, hogy sosem csalnám meg a háta mögött, ezért úgy is tudni fogja ha a szaktársa érdekel.
De nekünk elég bizalmas a viszonyunk a párommal. Amikor tényleg veszély fenyeget, és valamelyikünk kezd erősebb érzéseket táplálni egy harmadik iránt, akkor mindig megbeszéljük, hogy mi legyen. Miben segíthetünk a másiknak. Olyankor jobban odafigyelünk egymásra és a kapcsolatra. Szóval attól sosem féltem, hogy megcsal. Ezért nem is ébredt fel bennem a féltékenység. Engem megnyugtat a tudat, hogy ezeket a dolgokat meg tudjuk beszélni... és közös erővel tovább tudunk menni.
Semennyire, szerintünk egy kapcsolatban alapvetö a feltétlen bizalom.
Ha bármikor elkezdene féltékenykedni, akkor azzal vége lenne a kapcsolatunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!