Miért nem lehet a feleségek, nők nagy részének igazat mondani?
Én meg attól akadok ki,hogy a pasim folyton hazudozik apró-cseprő dolgokban,hogy nehogy megbántson,mert ő ugye már előre tudja,hogy én hogy reagálnék az igazságra! A kis jóstehetség!:)
Azt meg sose kérdezném tőle,hogy mi a véleménye a külsőmről,ruhámról,mert utálom a hazugságot még ezen a téren is és így legalább nem kell hallanom!:)
Á, ti sokkal ravaszabbak vagytok, mint írjátok! Tipikus kérdés hátulról mellbe:
Híztam az utóbbi időben, ugye nagyon látszik rajtam?
Nos ha erre nem az a válasz, hogy dehogy híztál, inkább sokkal vékonyabb vagy, akkor a legtöbb férj nem ússza meg szárazon:-)
Pedig a vak is látja, hogy nem is keveset szedtél fel.
De akkor minek kérdezitek?
"Például ha a külsejükkel kapcsolatos kérdést tesznek fel, akkor az igazságra kíváncsiak a legkevésbé!"
Van némi különbség a két válasz között:
1. Drágám, így is nagyon tetszel és vonzó vagy, de ha pár kilót ledobnál, akkor teljesen megőrjítenél.
2. Egy hájas disznó vagy, hányingerem van tőled.
Aki példát írt nos ők igazolják legékesebben kérdésem jogosságát. Mert mit írnak példának?
Egy hazugságot és egy gorombaságot!
Nos az igazság a kettő között van! De még ti sem írjátok le!!!
1. "Csoda, hogy ebben a ruhában kapsz levegőt, miért nem nézel valami kényelmesebbet?"
Ez nem jó, mert itt a nő akkor azt feltételezi, hogy a ruha a kicsi, és nem ő a dagadt!
Amikor megkerdezem a ferjemet h hiztam e (a merleg mutatja) akkor o az igazat mondja, es mondja h igen felszedtel par kilot de jol all.
En pedig megyek edzeni:-))) Ugyanez amikor sokat fogyok, kerdeznem se kell de mar mondja, hogy uristeeeen ne fogyj tovabb. Ez a ket kerdes nalunk csak az unnepek korul merul fel, leven tartom az alakom evek ota:-)
Ez vice versa is igy van, en is megmondom ha hizott es pont ezt szeretjuk egymasban, h nincs ez a kedves hazudozas megis ugy mondjuk meg az igazat h nem sertjuk meg vele a masikat:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!