Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet a feleségek,...

Miért nem lehet a feleségek, nők nagy részének igazat mondani?

Figyelt kérdés
Például ha a külsejükkel kapcsolatos kérdést tesznek fel, akkor az igazságra kíváncsiak a legkevésbé! Akkor minek kérdeznek?

2015. jan. 21. 17:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
33%
A férfiaknak ugyanugy nem lehet igazat mondani!
2015. jan. 21. 18:43
 12/31 anonim ***** válasza:
61%

"akkor o az igazat mondja, es mondja h igen felszedtel par kilot de jol all."

Ja azért az utolsó 3 szót hozzáteszi, a kegyes hazugságot, nehogy felkapd a vizet. :D

2015. jan. 21. 18:44
 13/31 anonim ***** válasza:
90%

Amikor megkerdezem a ferjemet h hiztam e (a merleg mutatja) akkor o az igazat mondja, es mondja h igen felszedtel par kilot de jol all.

En pedig megyek edzeni:-))) Ugyanez amikor sokat fogyok, kerdeznem se kell de mar mondja, hogy uristeeeen ne fogyj tovabb. Ez a ket kerdes nalunk csak az unnepek korul merul fel, leven tartom az alakom evek ota:-)

Ez vice versa is igy van, en is megmondom ha hizott es pont ezt szeretjuk egymasban, h nincs ez a kedves hazudozas megis ugy mondjuk meg az igazat h nem sertjuk meg vele a masikat:-))))

2015. jan. 21. 18:45
 14/31 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok, de ezt én se értem.
2015. jan. 21. 19:41
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

Kedvesen, kulturáltan meg lehet mondani az igazat, miért ne lehetne?

Ha látom magamon, hogy nem az igazi a külsőm, ezért megkérdezem a páromat is, hogy neki mi a véleménye, akkor nem sértődök meg azon, ha szerinte sem az igazi!

De attól függetlenül, hogy észreveszi a hibáimat (és ezt el is mondja, ha megkérdezem), jó tudni, hogy azokkal együtt is szeret és elfogad.

Pl.

"Szerinted hogy áll ez a nadrág rajtam? Olyan furcsán érzem magam benne, nem túl nagy így a fenekem?

Valóban nem az igazi, az a másik sokkal jobban áll, de nekem ebben is tetszel."

Ebben tökéletesen benne van az igazság. Ha meg már azt is hazudni kell, hogy tetszik vkinek a párja, akkor ott már nagy gond van...

2015. jan. 21. 19:42
 16/31 anonim ***** válasza:
93%
Kedves utolsó. Pontosan erről volt szó. Ebben hol az öszinteség? Több mint a fele hazugság. Akkor miről is beszélünk?
2015. jan. 21. 19:46
 17/31 anonim ***** válasza:
56%

"Ha meg már azt is hazudni kell, hogy tetszik vkinek a párja, akkor ott már nagy gond van..."

Na ugye, de azért te is odaszúrtad a mondat végére, hogy így is tetsszen párjának, különben már gond van? Tehát akármilyen dagadt sertéssé is hízzon meg a nő, a párja vágjon hozzá jó képet, hogy így is tetszik? (akkor miért is változtatna?) Akkor mégse mondhatja neki, hogy drágám, guzstustalanul nagy lett a pic.sád, ez így nem tetszik annyira,jó lenne ha lefogynál?

A munkahelyen pont ezzel szoktak jönni az elhízott nők, hogy de hát a férjemnek így is jó vagyok (persze, mert merne mást mondani szegény szerencsétlen pasi?)

2015. jan. 21. 19:48
 18/31 anonim ***** válasza:
62%
Pont ezért van annyi gusztustalan, igénytelen elhízott férjes nő, mert a párjuktól ezt hallják, hogy "nekem így is tetsszel", mert ezt ugye elvárják a nők. Ezért bas.znak változtatni magukon.
2015. jan. 21. 19:51
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Az igazság az, hogy mindent el lehet mondani, csak csomagolni kell.
2015. jan. 21. 20:02
 20/31 anonim ***** válasza:
31%

15. vagyok

Hol van a hazugság?

Én nem CSAK a párom külsejébe szerettem bele, ergo ha megváltozik, akkor attól még szeretem őt!

Ha pl. neadjisten elveszítené valamelyik testrészét, akkor forduljak el tőle, mert már nem olyan, mint egy "normális" ember?

Ja és sehol sem írtam hogy zsírdisznó lennék, nálam max. pár kg-ról van szó, ami azért ne legyen már válóok! Ahol a férfi/nő arra hivatkozással hízik vágósúlyra, hogy a párjának úgy is tetszik, ott is gond van. Én sem csak a párom kedvéért figyelek oda magamra, hanem mert magamnak is jobban tetszem, ha nem lógnak rajtam hájkötegek.

De most megint le lett egyszerűsítve a súlykérdésre a téma, pedig rengeteg vékony nőt látok, akikhez bottal sem nyúlnék, annyira igénytelenek!

2015. jan. 21. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!