Miért van az, hogy anyós = gonosz boszorka?
Most tényleg azért kell lepontozni,mert megkérdeztem,hogy azelőtt milyen volt a kapcsolatotok??
Vagy mert azt kérdeztem,hogy esetleg észre sem vetted,és véletlenül megbántottad valamivel??
Hát igen,ez tényleg komoly ok!
Pontozz le nyugodtan,ahelyett,hogy válaszolnál...
Már kialakult benned is egy kis ellenszenv a mennyel szemben (egymás mellé raktam ezeket a gondolataidat: "gonosz anyós lettem, A támogatást természetesen elfogadja, a fiamat ellenem hangolja, a puszta létem irritáló, kössem fel magam"). Óhatatlanul ő is érzi ezt, és ha egyikőtök sem gondolkodik tiszta fejjel, akkor csak tovább hergelitek egymást, és még paprikásabb, ellenségesebb lesz a helyzet.
Most kell megállni, és rendezni, amíg nem mélyül el! Addig, amíg nem bántjátok meg egymást annyira, hogy már csak kínkeservvel tudtok kulturáltan, és főleg barátsággal közeledni egymás felé. Muszáj! A fiad és a leendő unokák érdekében:):)
Ráadásul ne add fel a reményt arra, hogy kialakulhat köztetek a sztereotíp undok anyós-meny viszony helyett egy kellemes kapcsolat. Hiszen van egy olyan mondás is: "a lányt elviszik, de a fiú hoz egy lányt is a házhoz". Miért ne kaphatnál te is egy lányt? Csak okosan, ne ellenségesen!
Hát rossz volt a gyerekkora és attól lett olyan ? :D
Kérdezd meg tőle!
Attól, hogy valakit milliókkal lát el az anyósa, attól még lehet ám vele szemét. Nyilván aki ad, annak van is miből.
Nem írtad, hogy kérték, vagy engesztelésül adtad egy korábbi anyósos húzás miatt. Én is ismerek olyat, aki titokban jár haza az anyjához 40 évesen, de a kedves mama mindennek elmondta a faluban a menye származását. Utána meg csodálkozott, hogy nem ment oda hozzá az ellene nevelt unokája. Én a másik unoka vagyok, de mégis azt mondom, megérdemelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!