Hogyan tegyem eltekennye a paromat? Ugy erzem nem torodik velem
- legyen a szobádban egy friss virágcsokor, amit magad vettél
- a táskádból essen ki véletlen egy kis apró plüss állat (ha 30 alatt vagy, de gondolom)
- Az álhívás funkció a telefonban nem rossz ötlet, majd enyhén zavartan nyomd ki.
Csak éppen ezektől a trükköktől nem fog változni semmi, max. rövid ideig.
Itt a tavasz. Kezdj el csinin, nőcisen öltözni és viselni a hajad. Ha hazaérsz meséld el a párodnak hogy milyen sokan bókoltak neked út közben. Ezt el kell fogadnia. Nem olyan mintha magadat hívogatnád és lebukhatnál. Csak mesélj neki arról hogy milyennek látnak téged mások, vagy hogy vannak nők akik írígykednek rád és mondták hogy s zeretnének olyanok lenni mint te.... Akkor ő büszke lesz rád.
Eljátszani hogy szeretőd van az szerintem nagyon rossz, mert ha a bizalom egyszer elúszik soha nem fog tökéletesen vissza jönni.
Szerintem se tedd féltékennyé. Fordítva is elsülhet. Azt hiszi, hogy van valakid, hát miért ne tehetné meg ő is...csak ő tényleg.
Ha megtartani szeretnéd, nem csak játszani vele, akkor ezt vele kell megbeszélned. Tök egyszerű. Mondd meg neki, hogy több figyelmességre vágysz, akár konkrét példákat is mondhatsz neki. Lehet ez a házimunkád tisztelete (zoknit szabad a szennyesbe tenni,nem a frissen mosott kőre) vagy hogy dícsérhetne, odabújhatna többször...kinek milyen figyelmesség számít. Azt mondd el, ami neked fontos. Ha fontos vagy neki, akkor ezeket figyelembe fogja venni. Azt azért ne felejtsd el, hogy neked is figyelmesnek kell lenned vele. Meg is kérdezheted tőle, hogy ő hogy érzi, te milyen vagy vele. Mert lehet, hogy akaratlanul is nem figyelsz oda valamire, ami neki fontos lenne, így ő sem strapálja magát.
Amúgy a férfiaknak sosem jó az érzékük ahhoz, hogy ha féltékennyé teszed őket, akkor kapcsoljanak, hogy ja bakker, figyelmesebbnek kellene lennem. :)
Exférjem is ezt csinálta. Aztán pofára esett, mert mondtam, hogy akinek kell az vigye.
Ha nem az eredeti okot szünteted meg ami miatt nem figyel rád, akkor teljesen hatástalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!