Nők ti hogyan reagálnátok ezt le?
A munkatársammal elég jóban vagyunk sokat viccelődünk, chaten szoktunk néha beszélni ha éppen írok neki. Azért bevallom nem közömbös számomra de párkapcsolatban van nagyon nem is kavarnek be, de ha felém nyitna nem utasítanám el.
Minap is írtam neki egy közös iszogatás kapcsán.
Majd válaszként jött a párjátol levél, hogy jó lenne ha nem írnék neki hanem magammal foglalkozzak.
Hirtelen nem is tudok erre mit reagálni, ti mit írnátok vissza?
Na szegény barátnő, még jó hogy nem megy a pasi munkahelyére, és nem irat mindenkivel alá egy némasági szerződést!:)
Ha tudja tartsa meg a pasiját, ha nem tudja akkor úgyse marad meg sokáig.
A ferjemmel mi is minden ilyesmit megbeszelunk, rohogcselunk rajta, megmutatjuk egymasnak.....de csak akkor valaszolna helyettem ha en kernem ra mert az illetot nem tudom lekoptatni, megbantani nem szeretnem leven kollega, szal ilyen esetben megkernem h reagaljon o, velhetoleg naluk is igy tortent:-)))
Ez azt jelenti, hogy nem akar toled semmit, de erzi h teged vonz es szeretne megelozni a kesobbi esetleges felreerteseket aminek ez az egyik legdiplomatikusabb utja.Engem is megkert a ferjem egyszer h valaszoljak en a kolleganojenek valami tipikus feltekeny feleseges maszlagot, h a csaj megertse h nem akar tole semmit:-)
Ezen ne sertodj meg, ez csak olyan mint az elektromos kerites ami megraz ha be akarsz lepni valaki teruletere. Mindegy a lenyeg az, h nyugi van egy kupac sokkal klasszabb pasi mint o aki meg szingli is, de ne egesd magad tovabb. En tuti nem valaszolnek semmit, es utana kerulnem a pasit de ez en vagyok.
Ettol meg jo no vagy hidd el, es semmi baj nincs veled, de az ember nem tetszeht mindenkinek....hat ez van. Nagy levego, es lepj tul rajta emelt fovel.
Aruld el megis mire gondoltal? Mit akarsz neki irni?
"Semmi kozod hozza" vagy hasonlo szoveget akarsz a kepebe vagni?
Sehogy sem, jonnel jol ki belole. Raadasul gondolom eszreveheto a nyomulasod, meg ha te magad azt mondod nem is.
Ez van. Menj el vmi baratnoddel iszogatni es keress magadnak egy egyeduallot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!