Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti hogyan reagálnátok ezt le?

Nők ti hogyan reagálnátok ezt le?

Figyelt kérdés

A munkatársammal elég jóban vagyunk sokat viccelődünk, chaten szoktunk néha beszélni ha éppen írok neki. Azért bevallom nem közömbös számomra de párkapcsolatban van nagyon nem is kavarnek be, de ha felém nyitna nem utasítanám el.

Minap is írtam neki egy közös iszogatás kapcsán.

Majd válaszként jött a párjátol levél, hogy jó lenne ha nem írnék neki hanem magammal foglalkozzak.

Hirtelen nem is tudok erre mit reagálni, ti mit írnátok vissza?

2015. márc. 20. 21:14
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
79%
Igen, természetes, hogy megbeszélem a párommal, ha valaki flörtölget velem, vagy túllép egy határt, bár tudja, hogy párkapcsolatban élek. Már csak azért is meg szokás az ilyesmit beszélni, hogy ha később "véletlen" kiderül, akkor ne legyen ezzel baj, hogy esetleg a kedves férj ebben az esetben gyanúba keveredik, holott nem csinált semmit, csak élvezte, hogy hülyét csinálhat belőled. Természetesen semmit nem kell írni, maximum annyit, hogy elnézést kérsz, többet nem fordul elő. Pont. Mit akarsz még beszélgetni ezen? Le lettél koppintva, valszeg az eddigi dolgokat is csak félreértetted. Ez van. Ilyenkor azért szégyellem magam, hogy egy nőtársam ilyen alattomos dologra vetemedik, hogy egy már foglalt férfival kikezd, bár tudja, hogy van neki párja.
2015. márc. 20. 22:26
 22/47 anonim ***** válasza:
71%
Hogy reagálnám le? Mélységesen bocsánatot kérnék, majd szembeköpném magam a tükörben.
2015. márc. 20. 22:27
 23/47 anonim ***** válasza:
76%
Kerj bocsanatot. Chaten is te irsz ra mindig es csak azert beszeltek...be akarsz kavarni, ne mondd hogy nem, azert hivtad el iszogatni. Ha egy masik lany iszogatni hivna a parom akkor en is megirnam a csajnak hogy rohadt gyorsan allitson magan... melysegesen szegyelld el magad.
2015. márc. 20. 22:46
 24/47 A kérdező kommentje:
Akkor is számomra elfogadhstatlan, hogy valakinek írok és egy másik fél reagál rá.
2015. márc. 20. 23:01
 25/47 anonim ***** válasza:
94%
A BAÁRTNŐJÉT zavarja, hogy mászol a pasijára, mit vagy ilyen fafejű, hogy nem fogod fel? Jó kapcsolatban mndent elmondanak egymásnak, gondolod majd nem derült volna ki? Pfff
2015. márc. 20. 23:06
 26/47 anonim ***** válasza:
7%

Na szegény barátnő, még jó hogy nem megy a pasi munkahelyére, és nem irat mindenkivel alá egy némasági szerződést!:)

Ha tudja tartsa meg a pasiját, ha nem tudja akkor úgyse marad meg sokáig.

2015. márc. 20. 23:15
 27/47 anonim ***** válasza:
91%
Az nem elfogadhatatlan, hogy olyas valakire hajtasz es hivod el iszogatni, aki foglalt? Pofatlan vagy es szegyentelen, dobbenet hogy meg neked all feljebb! Ha a te parod hivna el egy kis lotyo iszogatni, te hogy reagalnal? Lehet a pasinak is mar kellemetlen a nyomulasod csak eddig nem mert szolni, de ennel tul leptel egy hatart...
2015. márc. 20. 23:16
 28/47 anonim ***** válasza:
98%

A ferjemmel mi is minden ilyesmit megbeszelunk, rohogcselunk rajta, megmutatjuk egymasnak.....de csak akkor valaszolna helyettem ha en kernem ra mert az illetot nem tudom lekoptatni, megbantani nem szeretnem leven kollega, szal ilyen esetben megkernem h reagaljon o, velhetoleg naluk is igy tortent:-)))

Ez azt jelenti, hogy nem akar toled semmit, de erzi h teged vonz es szeretne megelozni a kesobbi esetleges felreerteseket aminek ez az egyik legdiplomatikusabb utja.Engem is megkert a ferjem egyszer h valaszoljak en a kolleganojenek valami tipikus feltekeny feleseges maszlagot, h a csaj megertse h nem akar tole semmit:-)

Ezen ne sertodj meg, ez csak olyan mint az elektromos kerites ami megraz ha be akarsz lepni valaki teruletere. Mindegy a lenyeg az, h nyugi van egy kupac sokkal klasszabb pasi mint o aki meg szingli is, de ne egesd magad tovabb. En tuti nem valaszolnek semmit, es utana kerulnem a pasit de ez en vagyok.

Ettol meg jo no vagy hidd el, es semmi baj nincs veled, de az ember nem tetszeht mindenkinek....hat ez van. Nagy levego, es lepj tul rajta emelt fovel.

2015. márc. 20. 23:17
 29/47 anonim ***** válasza:
39%
Ilyesmi nem valószínű, hogy történne velem, de visszaírnék a csajnak valami ilyesmit: Sajnálom, ha félreérthető voltam, kollégaként kedvelem a párodat, természetesen tudom, hogy párkapcsolatban él. Ennyi. Köztünk szólva viszont szerintem egy túl féltékeny feleségről van szó, mert az rendben van, hogy a férfi nem tartja titokban a "kapcsolatot", de ha a nő maga próbálja "megvédeni a territóriumát", az minden esetben azt jelenti, bizonytalan. Nem bízik annyira a párjában, hogy ráhagyja az ügy lerendezését veled.
2015. márc. 20. 23:53
 30/47 anonim ***** válasza:
90%

Aruld el megis mire gondoltal? Mit akarsz neki irni?

"Semmi kozod hozza" vagy hasonlo szoveget akarsz a kepebe vagni?

Sehogy sem, jonnel jol ki belole. Raadasul gondolom eszreveheto a nyomulasod, meg ha te magad azt mondod nem is.

Ez van. Menj el vmi baratnoddel iszogatni es keress magadnak egy egyeduallot.

2015. márc. 20. 23:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!