Nők ti hogyan reagálnátok ezt le?
A munkatársammal elég jóban vagyunk sokat viccelődünk, chaten szoktunk néha beszélni ha éppen írok neki. Azért bevallom nem közömbös számomra de párkapcsolatban van nagyon nem is kavarnek be, de ha felém nyitna nem utasítanám el.
Minap is írtam neki egy közös iszogatás kapcsán.
Majd válaszként jött a párjátol levél, hogy jó lenne ha nem írnék neki hanem magammal foglalkozzak.
Hirtelen nem is tudok erre mit reagálni, ti mit írnátok vissza?
A mi házasságunk is ilyen, mindent megbeszélünk. Velem mondjuk ki szeretett volna kezdeni egy pasi, nagyon kavarta a témát, én meg mondtam hogy bocsi, csak hogy tudd, én ezt szóról szóra meg fogom otthon beszélni a férjemmel... vette a lapot :)
Én az ilyen őszinte házasságra szavazok, az asszony majd nem lesz ilyen féltékeny, ha rájön, a férje tényleg nem csapja be... te nem kapsz majd levelet, nyugi, de mást se.
Nem azt kértem, hogy engem szidjatok. Hanem hogy ha írnátok akkor mit.
De úgy latszik mindenki mutogatja a párjának ha írnak neki és a pár masik fele elkuldi a fenébe az is természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!