Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El tudod egyszer valamikor...

El tudod egyszer valamikor felejteni életed legnagyobb szerelmét?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 17:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem, soha nem fogjuk tudni elfelejteni az életünk legnagyobb szerelmet. Be van pecsételve a szívünkbe. Hiába akarjuk elfelejteni.. Én szakítottam Vele 9 évvel ezelőtt, 2-3 évig szenvedtem, utána jobban lettem, de ritkán szokott jutni eszembe.. Anyukám 52 évesen sírva fakadt, és bevallotta, hogy hiányzik az a srác, akivel járt kamaszkorában.. :(
2010. febr. 16. 18:02
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes kérdés. 2 okból is. Van aki úgy szerelmes, hogy még életében nem is látta az illetőt mégis oda van érte. Más úgy, hogy X ideig eggyütt volt az illetővel. Na mármost az utóbbinak nyilván nehezebb a dolga, de szerintem azért ha egyszer valakiből igazán kiszeret az ember, őt már sose fogja szeretni. Nekem is volt már barátnőm, szép válással, csúnya válással, de akárhogy is, akiből kiszerettem abból kiszerettem. Elelejteni nem tudod, de szerintem elfelejteni a ronda embert sem fogod akit 10 éve láttál az utcán és azt mondtad hogy huuu ez már nagyon durván ronda. Csak már nem érdekel úgy, mint azelőtt, és beazonosítod magadban hogy mert ez biztosan a szerelem.
2010. febr. 16. 18:07
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
szia, kiheverni sem egyszerű,de szerintem AZT A bizonyos szerelmet elfelejteni nem lehet(bár szerintem nem is baj..)mi már 12éve szakítottunk, a mostani párommal 8éve élünk együtt,jövő hónapban lesz az esküvőnk, és IMÁDOM, de azért néha eszembe jut Ő néha, és szívesen emlékszem a szép múltra,és ez így van rendjén.
2010. febr. 16. 18:12
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
el! már nem is emlékszem,azóta család meg ...stb!
2010. febr. 16. 18:27
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Én úgy érzem, hogy sohasem fogom elfelejteni. De én mindig is túlságosan ragaszkodtam az emberekhez.
2010. febr. 16. 18:49
 16/24 anonim ***** válasza:
83%
SOHA nem fogom elfelejteni,bár már régen nem szeretem,és ha eszembe jut nagyon ritkán,mosolygok rajta.Teljesen közömbös a számomra,és már régen mást szeretek,de elfelejteni szerintem sosem lehet.
2010. febr. 16. 18:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egx házasságom, ami megszakadt 9 év után a férjem hibájábol, majd jött egy nagy szerelem 6 honapig tartott, az én hibámbol szakad meg ( megjegyzem korkülönbség miatt ) majd most azota 10 éve élek ( 41 éves vagyok ) a párpommal akit nagyon szeretek, DE! azt a 6 honapot nem felejtem el, és én mondtam ki a végét !
2010. febr. 16. 20:00
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én vele élek:)! Így megfeledkezni sem nagyon tudok róla:)
2010. febr. 16. 21:29
 19/24 anonim válasza:
100%
Nem!!Pedig már 10 éve volt és azóta nekem már van egy 2 éves gyönyörű,egészséges kislányom,boldog párkapcsolatban élek,de ŐT soha nem tudom és nem is akarom elfelejteni./Habár ezzel ő is így van/
2010. febr. 16. 23:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene? Szerintem nem kell. Az életed része, általa is lettél olyan, amilyen vagy.
2010. febr. 17. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!