Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolat! Várnál kitartóan...

Párkapcsolat! Várnál kitartóan, vagy inkább feladnád?

Figyelt kérdés
Történt már Veled olyan, hogy valamilyen okból kellett pár évet (2-3-4 évet) várni a párkapcsolatodban valamire?(Azt tegyük hozzá, hogy nagyon szeretted a párodat, és komolyan gondoltad vele a kapcsolatot!)Mondjuk összeköltözésre, közös albira, babára, valami másra?Mit csináltál? Vártál kitartóan és megérte? Vagy úgy láttad jobbnak ha feladod, mert reménytelen, vagy ez Neked "nem fér bele"? Mi volt ez a szituáció? Utólag megbántad? (28 N)
2015. márc. 18. 07:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Na ezt így nem értem. Miért nem költözöl hozzá addig.

Vársz 4 évet a hitelre, de addig is lehet együtt élni, megismerni egymást, élvezni az életet.

2015. márc. 18. 12:47
 22/25 anonim ***** válasza:
75%
Én sem értem, vagy akkor a hitel valamelyik rokon lakására megy? Vagy most hol éltek? Mindketten a szülőknél laktok?
2015. márc. 18. 12:52
 23/25 anonim ***** válasza:
Nálam olyan szinten talán más a helyzet, mint amire te célzol, hogy nem azért kell várnom, mert a másik nem akarja, hanem mert a körülmények nem olyanok. Én még tanulok, mellette munkát nem tudok végezni, mert szakdolgoznom is kell (múlt félévben gyakorlatoztam, amellett semmire nem volt időm, és nem is fizetett jól), szüleimmel élek. Ő dolgozik, de közben befejezte a pár éve abbahagyott egyetemét, kérdés, tud-e jobban kereső munkát találni magának, mint ami most van (nem panaszkodom, mert a mai világban egyetemi végzettség nélkül zsebbe 100-110 ezer forintot keresni már jónak számít, de diplomával a kezében azért körbe fog nézni egy kicsit a piacon). Egyébként ő is anyjával él, egy nagy családi ház két külön emeletén. Megtakarításunk még nincs túl sok, mert amit kerestünk, azt feléltük (és nem dorbézoltunk, hanem elment bérletre, telefonszámlára, gyógyszerre, most új laptopot kellett vennem stb.). Szóval egyértelműen a viszonylag biztos háttér és az anyagiak miatt nem tudtunk még összeköltözni, és addig esküvőt sem akarunk, pedig eljegyzett. Ebben az esetben nyilván várok, mert nagyon szeretjük egymást, és mást nem tudnék magam mellé elképzelni. De ha a másik normális indok vagy őszinte beszéd nélkül halogatná a dolgokat, akkor egy idő után biztosan besokallnék, és hagynám a fenébe.
2015. márc. 18. 13:06
 24/25 anonim ***** válasza:

kicsit több, mint 5 évet vártunk saját házra. Előtte persze már együtt éltünk, de ekkora lett meg az összeg arra, hogy belekezdhessünk az építkezésre. Egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy feladjam, holott nem mindig voltunk biztosak benne, hogy mikorra lesz végre meg az összeg... nehéz volt, rengeteget spóroltunk, és sokat sóvárogtunk, hogy milyen lesz saját házban, a saját kis kertünkben, nem másik lakásokkal körbevéve, a szomszédok zajával...

Az esküvőre még ennél is többet vártunk, mert mindkettőnk számára egyértelmű volt, hogy a ház élvez elsőbbséget, csak utána költünk házasságra.

Bevallom őszintén, összeköltözésre viszont nem vártam volna többet 1-1,5 évnél.

2015. márc. 18. 20:28
 25/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...
2015. márc. 19. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!