Mit tegyek? Mit tehetek?
Hogyan erinti a munkahelyedet a privat beszelgetes? Talan a fonokon elcelodtel, gunyolodtal? Mert ha nem, szerintem csak kirohognek oket.
Amugy letezik leveltitok megsertese es ha tudod bizonyitani, h a tudtotok nelkul olvastak el, akkor buko.
Ha mindketten nagykoruak vagytok, akkor rohogjetek az arcukba.
Ne haragudj, h megkerdezem, de szellemileg van valami gond nalatok?
Semmi mentális problémával nem küzdünk.
Sem én sem a párom. Mentálisan viszont zavarodott az édesanya szerintem. Folyamatos fenyegetések és tiltások. Otthonról nem mer eljönni mert azzal fenyegetik hogy megölik magukat ha elmegy onnan. És mindenképp azért harcolnak hogy mi szétmenjünk. És a privát beszélgetést mint említettem le is mentették amiben nagyon sok dolog van ami nem kívül állókra tartozik. És ezekkel zaklatják folyamatosan. Ezért kérdezem mit tehetek én, hogy abba maradjon a dolog és nyugodtan élhessünk.
Azert irtam, h nem megbantani akarlak, de en sem ertem, h nagykorukent ennyire nem vagytok tisztaban a dolgokkal.
Nem lesznek ongyilkosok, nyugi. Ha ti szeretitek egymast, boldogok vagytok, akkor menjetek, vissza se nezzetek.
Majd megbekelnek, vagy nem. De ha nekik van psziches gondjuk, akkor jobb is, ha tisztes tavolban vagytok.
Minden városban van ingyenes jogi tanácsadás/segélynyújtás. Szóval be kell ballagni, elmondani mi a panasz, mert hogy ezzel az ócska, buta játékukkal több törvényt is igen alaposan kimerítenek. A jogász, amint a sztorit végighallgatja, fogalmaz neked egy levelet, melyet amikor a kedves szülők kézhez kapnak, akkor el lesz kerekedve a szemük. Nyilván nem te leszel a kedvencük, meg a díszvendég se a családi körben, de ne hagyd magad, mert innentől igába hajtják a fejed, akármi merül fel a jövőben.
Előttem írták, hogy főnökkel beszéld meg ezt a szituációt, szerintem ez is nyerő ötlet, mert így már van alibid, ha oda mennének szemétkedni.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét.
Sajnos ezekkel már én is próbálkoztam.
De a lány nagyon lelkiismeretes. És ő mindent elhisz a szüleinek. Mondhatni naiv. Plusz probléma, hogy van egy lova amit nem akar hátra hagyni. Igaz a nevén van a ló, de nem engedik ki a kapun , hogy elhozza. A szüleire pedig nem akar rendőrt hívni. És ha eljön otthonról nem adnak az állatnak enni és "éhen döglesztik" állításuk szerint és a lány fél ettől a dologtól is. Szóval a helyzet elég komplikált csak az egész történetet nem szerettem volna itt leírni. De még egyszer köszönöm a segítségeteket, meglátom mit tehetek hátha jól fognak majd alakulnia dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!