Hogyan készítsük fel a párom gyermekeit erre az egészre?
Nekem is van az előző házasságomból 3 gyermekem, neki pedig 2, egy 6 éves kislány és egy 8 éves kisfiú.
Még házasok a feleségével, pedig már rég megromlott a kapcsolatuk. A válás már folyamatban, de még időpontot nem kaptak.
Mi fél éve ismerkedtünk meg és mindent átbeszélve úgy döntöttünk, szeretnénk közösen folytatni az életünket. Ez viszont eléggé meg fogja zavarni a gyerekek életét. A ház amiben laknak, a feleség szüleié, tehát a legjobb megoldásnak az tűnik, hogy a páromék költöznek hozzánk. Később majd meglátjuk, hogy maradunk a házban, vagy ezt kiadva, egy közös albérletbe megyünk.
Nem tudjuk hogyan vágjunk bele, ráadásul a felesége már most elkezdte mondogatni a gyerekeknek, hogy miattam fognak szétköltözni. Igen, tudom, hogy ebben igaza van, de azért nem a gyerekeken kellene csattannia az egésznek.
Mi van? Nem egészen értem. Tehát ti már borítékoltátok is, hogy a bíróság biztosan apunak ítéli a gyerekeket?
Amúgy ha akkor amikor szétdobtad a lábad apunak, nem aggódtál a gyerekek lelkivilágáért, akkor most se kéne pattogni. Majd apu és anyu lerendezik egymásközt.
Én a válóper végéig semmit nem mondanék a gyerekeknek. Fél év ismeretség amúgy sem éppen biztos alap semmire.
Miből gondolod, hogy a gyerekek anyja nem a nála való elhelyezést kéri? Nagyobb az esély rá, mint, hogy az apuka fogja megkapni. Szerintem egyenlőre hagyjátok ki a gyerekeket a kapcsolatotokból, van enélkül is elég bajuk most. Amúgy miből gondolod, hogy nektek működne az együttélés 5 gyerekkel?
Igen, biztos, hogy az apánál lesznek, anyuka még élni szeretne. Mindenben közös megegyezés van.
Engem és a gyermekeimet is ismerik már a gyerekek, elég jó a kapcsolatunk is, már amennyire lehet jó egy 2 hónapos ismerettség, de azért mégis nagy lesz a változás nekik. Mi több időt akartunk nekik hagyni, ki akartuk várni az iskola év végét, de anyuka másként döntött, március végéig ki kell költözniük.
Utolsó válaszoló!
Nem értem, miért olyan hihetetlen, hogy szerettük volna elkerülni az év közbeni iskola váltást.
??? Ezt most jól értem? Anyuka a saját gyerekeinek határidőt szabott, hogy el kell tőle költözniük? A szülei mit szólnak ehhez, mert azt írtad az ő házukban laknak?
Hát, így nekem ez nagyon meredek. A bálást sem képes megvárni, sem az iskolaév végét? Nem semmi egy nő lehet, szegény gyerekek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!