Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ötösben élni? Tapasztalatokat...

Ötösben élni? Tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vannak itt ilyen emberek, vagy ismertek-e olyan embereket, akik úgy élnek együtt, hogy két nő egy férfi két gyerek? Vagy gyerek nélkül esetleg, hármasban? A három felnőtt ember szereti egymást, akkor nagy gond nem lehet, nem?

Értelmes válaszokat várok. Köszi

2010. febr. 15. 13:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem élnék így, nincs az a férfi akit annyira akarnék hogy eltűrjem hogy a másik nője is ott éljen.
2010. febr. 15. 13:57
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
nekem van egy munkatársam, -férfi- aki a feleségével és a kislányával élt. eddig. aztán beleszeretett egy pasiba (!) és most a feleségével, a pasijával és a lányával él együtt, állítólag boldogan. szóval két pasi, egy csaj, meg egy kicsi...ha ők így boldogok, akkor miért ne?
2010. febr. 15. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
őő... én csak arról tudok mesélni hogy milyen úgy hogy 1 anya 1 apa és 3 gyerek. bocs! :S
2010. febr. 15. 13:59
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
én meg ismerek olyant, aki 2 nővel él együtt + 3 gyerek. elméletileg nem legális, de nekik így "jó". Azt mondják, hogy az iszlám meg arab országokban nem véletlenül van többnejűség, ugyanis ez a férfiak "kiváltsága". Ott minden a férfiakról szól. Pedig megint meg lehetne fordítani a kérdést, hogy egy nő+két férfi; de mutasson nekem valaki egy pasit akinek tetszik ha az asszonyát más is k...gatja!?:))
2010. febr. 15. 14:01
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

:) 1 anya, 1 apa, 2 gyerek, 1 macska??? tök jó!

2 nő? egy ffi? hát, ha valaki bírja a sárkányokat?!

én a konkurenciát biztos minden nap bokán rúgnám. :)

2010. febr. 15. 14:02
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

Ez Magyarországon nem elfogadott. Afrikába vagy az arab világba kellene költöznötök. Ha jól értem, hogy mindkét nő feleség lenne.(még ha vadházasságban is)

Ha az egyik nő anyós, vagy nagynéni vagy ilyesmi rokon, akkor jól működhet.

Nem tenném ki a gyerekemet annak, hogy két anyja legyen!

Nagy gond lehet, mivel ez társadalmilag nem elfogadott a keresztény világban. Esetleg még Ámerikában egy mormon családban tudnám elképzelni. Még a hippi közösségekben is választanak párt. A gyámügynek támadhatnak aggályai, és szerintem is sérti a gyermekek jogait, mivel olyan családmodellt látnak, ami nem elfogadott. Előbb-utóbb féltékenység lesz a nők közt, nagyon régi hagyománya kell legyen a többnejűségnek, hogy a nők ezt kezelni tudják.

Te vagy a plussznő? Vonulj ki! Nem lehet mindent! Tévedés!

Szépen kell élni! Később rájövünk, miért voltak a törvények. Mindennek értelme van. A házasságnak és a családnak is.

2010. febr. 15. 14:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így élünk: a szüleim, a nagymamám, és mi ketten gyerekek. Mindenki szeret mindenkit.
2010. febr. 15. 14:04
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahol többnejűség van, ott a nőknek ez jelenti az anyagi , szociális biztonságot.

Magyarországon dolgozó, szavazó önérvényesítő nők között ezt elképzelhetetlennek tartom. Esetleg ha olyan hitre térnének, a nők mindketten otthon maradnának, anyagilag teljesen a férfi irányítana és biztosítana mindent - így tudnám elképzelni ennek a két feleséges családnak a stabilitását.

Ha a nők eljárnak, akkor ez egy teljes szégyen, különösen a gyerekekre: - "tényleg nálatok lakik apád szeretője?"

Teljes presztízsvesztés a gyereknek, a legaljára kerül azonnal, a falka utolsó tagjai közt lesz a gyerekközösségben.

2010. febr. 15. 14:08
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Valaki itt hazudik. A három felnőtt közül. Ne tegyétek ezt a gyerekekkel!
2010. febr. 15. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is: mama, apa, anya, két gyerek. Meg egy macska.
2010. febr. 15. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!