Ötösben élni? Tapasztalatokat várok.
Sziasztok!
Vannak itt ilyen emberek, vagy ismertek-e olyan embereket, akik úgy élnek együtt, hogy két nő egy férfi két gyerek? Vagy gyerek nélkül esetleg, hármasban? A három felnőtt ember szereti egymást, akkor nagy gond nem lehet, nem?
Értelmes válaszokat várok. Köszi

:) 1 anya, 1 apa, 2 gyerek, 1 macska??? tök jó!
2 nő? egy ffi? hát, ha valaki bírja a sárkányokat?!
én a konkurenciát biztos minden nap bokán rúgnám. :)

Ez Magyarországon nem elfogadott. Afrikába vagy az arab világba kellene költöznötök. Ha jól értem, hogy mindkét nő feleség lenne.(még ha vadházasságban is)
Ha az egyik nő anyós, vagy nagynéni vagy ilyesmi rokon, akkor jól működhet.
Nem tenném ki a gyerekemet annak, hogy két anyja legyen!
Nagy gond lehet, mivel ez társadalmilag nem elfogadott a keresztény világban. Esetleg még Ámerikában egy mormon családban tudnám elképzelni. Még a hippi közösségekben is választanak párt. A gyámügynek támadhatnak aggályai, és szerintem is sérti a gyermekek jogait, mivel olyan családmodellt látnak, ami nem elfogadott. Előbb-utóbb féltékenység lesz a nők közt, nagyon régi hagyománya kell legyen a többnejűségnek, hogy a nők ezt kezelni tudják.
Te vagy a plussznő? Vonulj ki! Nem lehet mindent! Tévedés!
Szépen kell élni! Később rájövünk, miért voltak a törvények. Mindennek értelme van. A házasságnak és a családnak is.

Ahol többnejűség van, ott a nőknek ez jelenti az anyagi , szociális biztonságot.
Magyarországon dolgozó, szavazó önérvényesítő nők között ezt elképzelhetetlennek tartom. Esetleg ha olyan hitre térnének, a nők mindketten otthon maradnának, anyagilag teljesen a férfi irányítana és biztosítana mindent - így tudnám elképzelni ennek a két feleséges családnak a stabilitását.
Ha a nők eljárnak, akkor ez egy teljes szégyen, különösen a gyerekekre: - "tényleg nálatok lakik apád szeretője?"
Teljes presztízsvesztés a gyereknek, a legaljára kerül azonnal, a falka utolsó tagjai közt lesz a gyerekközösségben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!