Téged is egyedül hagyott a párod nőnap alkalmából? Hogyan teszed magad túl rajta?
Az enyém Elment edzeni. Tegnap csak a legjobb barátom hozott nekem virágot, párom akkor is dúvadként rohant el. Ma pedig ugye ez. Én próbálok nem arra gondolni, hogy egy szál virágnak is örültem volna, rendet rakok, főzök, Elmegyek kozmetikushoz.
22L
Szerelmem beteg,megy a hasa...ezért nem jött át,ezért csak apumtol meg 2 férfi ismerösömtöl kaptunk virágot-csokit!
Engem nem zavar ha a párom nem hoz virágot,vagy bármi mást...nem ezen múlik a kapcsolatunk
25/L
Engem is egyedül hagyott, és én nagy dolgot csináltam belőle. Az előttem szólók nem tudom miért tartják magukat nagyra azzal, hogy mit számít a nőnap???
Nyilván azért mondjátok ezt, mert hozzászoktatok, hogy nem kaptok semmi megbecsülést! A kérdezőnek: Becsüld meg magad annyira, hogy elküldöd a fenébe. Minek Neked egy dúvad???????????
"Az előttem szólók nem tudom miért tartják magukat nagyra azzal, hogy mit számít a nőnap???
Nyilván azért mondjátok ezt, mert hozzászoktatok, hogy nem kaptok semmi megbecsülést!"
Nem, én például azért mondtam el, hogy megpróbáljak rávilágítani arra, hogy ez egy nem olyan jelentős nap, mint mondjuk egy szülinap vagy egy karácsony, mikor jogosan várjuk el, hogy a szeretteink velünk legyenek. Nőnapon jólesik egy kis köszöntés, de ennyi és nincss igényem arra, hogy 0-24 óráig körülrajongjanak, csak azért, mert nő vagyok.
Megbecsülést meg köszönöm, kapok az év további 364 napján is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!