Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, volt már olyan, hogy a...

Nők, volt már olyan, hogy a párotoknak hónapokig nem volt munkája, és kb ti tartottátok el?

Figyelt kérdés
Az enyémnek 3 hónapja nincs, volt 180.000 ft megtakarított pénzem a bankban, lefogyott kb 60ra, egyre nehezebben bírom már
2015. márc. 8. 06:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Volt. Meg fordítva is, viszont én gőzerővel kerestem munkát, ő meg szépen elvolt... míg 5 hónap után azt nem mondtam, hogy vagy elmegy dolgozni, vagy én megyek a francba, mert nem vagyok hajlandó tovább apasztani a nehezen összekuporgatott pénzt. Azóta több munkahelye is volt, de sosem volt 2 hétnél tovább meló nélkül, belátta, hogy pénz nélkül nincs zsíros deszka se.
2015. márc. 8. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Volt, pont most a télen. Az elején bosszantott, mert láttam hogy nem igazán keres munkát, csak elvan. Ez egy hónapig tartott, utána maradt az én fizetésem. Megtakarítás nulla. Amikor már nem tudott elmenni a haverjaival sem egy sörre, akkor rájött hogy muszáj dolgoznia, és hirtelen elkezdték hívni interjúkra, egy hónapon belül talált is állást. Tehát összesen két hónapra volt szüksége.

Amiben tudtam, igyekeztem segíteni: például nagyon szuper önéletrajzot írtam neki, a munkahelyemen is beajánlottam.

Nehéz helyzet ez, főleg hogy itt még szó sincs jóban-rosszbanról, hisz még nem vagyunk házasok.

2015. márc. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!