Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy köszönsz apósodnak (ha...

Hogy köszönsz apósodnak (ha magázod) és hogyan köszönsz el?

Figyelt kérdés
2015. márc. 5. 21:41
1 2
 11/19 anonim válasza:
72%
A csokolom a legjobb sztem, azzal nagyon nem lehet melleloni, kiveve, ha ferfi koszon az aposanak, akkor jobb a jo napot, viszlat sztem.
2015. márc. 6. 05:05
 12/19 anonim válasza:
58%
Viszlát Fater!
2015. márc. 6. 07:37
 13/19 anonim ***** válasza:
80%
Ameddig magázódtam az anyósomékkal, minidg úgy köszöntem el, hogy "Köszönök mindent. Jövő héten/két hét múlva stb. találkozunk" Általában valami sütivel, vagy ebéddel vártak, kávéval és így azzal köszöntem el, amit kaptam épp akkor. A viszlátot én sem szeretem velük szemben használni. NEkem a "köszönöm a kávét, remélem hamar találkozunk" ilyesmik sokkal természetesebben jöttek. Már tegeződünk, de így is az elköszönés megköszönés maradt többnyire.
2015. márc. 6. 07:42
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Én csókolommal köszönök...ami néha már elég kínos, hiszen egy felnőtt nő vagyok, ő pedig egy felnőtt férfi, nem is idős...dehát így alakult ki, még tizenével koromban jöttünk össze a párommal, a tegezést azóta sem ajánlották fel, pedig már összeházasodtunk, gyerekek is vannak...furi...
2015. márc. 6. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
csók
2015. márc. 6. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Én is csokolommal köszönök. Szerintem nem nekem kínos h 10 év és egy unoka után se tegeződünk. Mostmár nem is fogadnám el,ha felajánlanák. (Rajtam kívül mindenki tegeződik velük).
2015. márc. 6. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:
58%

Én a csendőrpertut nem szeretem.

Mióta elmúltam 18 éves, és felnőtt lettem, a felnőtt férfiaknak nem köszönök csókolomot. És azt sem szeretem, ha tegeznek.

Feleségem szüleinek is elmondtam, hogy vagy magázódunk, vagy ha tegezni akarnak engem, akkor igyuk meg a pertut. De az nem megy, hogy kis taknyosként engem lesziázzanak, én meg csókolomot köszönjek nekik felnőtt létemre.

Érdekes módon azon a kultúrkörnyéken ahol felnőttem, és mindenki ismert az utcában, ott amikor leérettségiztem és 18 éves elmúltam, és már jónapottal köszöntem, az utcabeliek maguk léptek oda hozzám, hogy mostmár felnőtt vagyok és tegeződjünk, tegezzem én is őket - mert ők továbbra is tegezni szeretnének és nem váltanának át a magázódásra amiatt, mert felnőttem - hisz ismernek karon ülő gyerekkorom óta. De elszállt az idő és felnőtt férfi lettem...

2015. márc. 6. 14:41
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
Én is csókolommal. Nem hivatalba megyek, hogy jónapotozzak. Már apukám nem él, ő viszont kicsit olyan mintha az apukám (is) lenne. Nagyon szeretem.
2015. márc. 6. 18:17
 19/19 anonim ***** válasza:
17 ez nagyon jo!
2021. ápr. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!