Hogy köszönsz apósodnak (ha magázod) és hogyan köszönsz el?
Én a csendőrpertut nem szeretem.
Mióta elmúltam 18 éves, és felnőtt lettem, a felnőtt férfiaknak nem köszönök csókolomot. És azt sem szeretem, ha tegeznek.
Feleségem szüleinek is elmondtam, hogy vagy magázódunk, vagy ha tegezni akarnak engem, akkor igyuk meg a pertut. De az nem megy, hogy kis taknyosként engem lesziázzanak, én meg csókolomot köszönjek nekik felnőtt létemre.
Érdekes módon azon a kultúrkörnyéken ahol felnőttem, és mindenki ismert az utcában, ott amikor leérettségiztem és 18 éves elmúltam, és már jónapottal köszöntem, az utcabeliek maguk léptek oda hozzám, hogy mostmár felnőtt vagyok és tegeződjünk, tegezzem én is őket - mert ők továbbra is tegezni szeretnének és nem váltanának át a magázódásra amiatt, mert felnőttem - hisz ismernek karon ülő gyerekkorom óta. De elszállt az idő és felnőtt férfi lettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!