Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Máshogy köszönsz annak aki tetszik?
Én reflexből helóval köszönök mindenkinek akit tegezek. A fiúknak néha csá, cső stb.
Sziával nagyon ritkán köszönök, általában annak a lánynak akit kedvelek de még akkor se mindig.
Úgy vettem észre hogy a lányok viszont mindig sziával köszönnek, 1-2 kivétellel. Azt hogy "Csá" nem is ismerik :D
F
A csá az nem nőies, amolyan flegma, odavágós. A lányok köszönnek hasonlót, ilyen a "cső-cső".
A lányok leginkább sziával köszönnek, ez igaz. De az én fiú barátaim se köszönnek csá-val. Cső-vel igen, sziával és szióval, kényesebben "szióka".
Többnyire én is sziával köszönök. :)
Mondjuk van egy barátnőm, akinek például úgy köszönök, hogy hy. Ő szokta mindig ezt mondani, amikor találkozzunk: "Hy, mizu?" És kialakult, hogy én is azt mondom, hy. :D
De többnyire szia, esetleg heló. De azt, hogy csá, cső stb. nem nagyon használom, mert egyáltalán nem illik a stílusomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!