Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt múlik el, tudom hogy nem kaphatom meg?
Van egy srác, aki tetszik, viszont egész biztos hogy nem lehetne köztünk semmi.
Nem hinném hogy szerelem, de néha annyira rosszul érzem magamat... ugye el fog múlni? Lassan fél éve érzek így :(
Gondoltam.. megtetszik egy másik srác, és elfelejtem őt. Hiába. Senki iránt nem érzek úgy mint iránta... Van itt aki hasonló helyzetben van? Mit tehetnék, várjak?
15/L
lassan lassan elmulik, de "kisérteni" fog több év után is :)
20f
Jó ideig veled marad ez az érzés, egészen addig, amíg nem találsz egy olyan valakit, aki sokkal, de sokkal jobban tetszik, ezerszer jobban beindít. Emlékszem a te korodban én is halálosan szerelmes voltam egy srácba, aztán szépen elfelejtettem egy másikért. (Azt aztán megint egy másikért, szóval ördögi kör, :D )Meg rengeteget változhatsz is még, lehet fél év múlva már nem is fogod magad érteni, mi is tetszett abban a srácban?
Szóval fel a fejjel, érezd jól magad szórakozz légy nyitott, srácok meg majd jönnek maguktól :)
Teljesen ugyanaz a helyzet velem is. :/ Én is próbálnám elfelejteni, de meglátom, és kezdőd elölről. :D :/
Szintén 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!