Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek is volt már olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már olyan, hogy nagyon megfogott egy színész? Mikor múlik el ez a hülye érzés?

Figyelt kérdés

A Gyűrűk Ura megjelenése óta nem éreztem ilyet, pedig akkor még csak kis tini voltam. Azóta már persze eltelt jó pár év, van már barátom is akivel 4 éve együtt vagyok, imádom mindennél jobban, sőt, amióta vele vagyok soha nem volt velem olyan, hogy akárcsak fantáziálgattam volna más pasiról, mert annyira tökéletes az én párom számomra :) De most megnéztünk egy filmet és "beleszerettem" egy karakterbe. Mint férfi, ránézésre álmomban sem hittem volna hogy ezt hozza ki belőlem, de ahogy eljátszotta a karakterét bumm! És ez annyira... zavarba ejt... Pl volt olyan hogy a barátom mutatott róla egy képet, én meg annyira zavarba jöttem hogy totál elvörösödtem. Tudom, most biztos nem normálisnak tartotok, de ez az érzés annyira zavar... Nem tudom miért, de a neten se merek rákeresni vagy olvasni a színészről/karakterről mert megint rámjön ez az érzés és érzem hogy vörösödök, pedig majd meghalok annyira kíváncsi vagyok :D Volt már ilyen veletek is?

Persze a barátom van az első helyen :) nem haragszik rám emiatt, neki is tetszik Jessica Alba, ha én se vagyok féltékeny, akkor ő miért is lenne.

2013. dec. 6. 22:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs párom, ismerem az érzésed. Ez szerintem fellángolás, egébként én ezt egy zenésszel érzem. Kitalálhatom, hogy Aragornba 'szerettél' bele? :) 24/L
2013. dec. 6. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Fiatalabb koromban igen

- Vészhelyzetből Lucy Knight (Kellie Martin)

- Lolita (1997-es változat!) Lolita (Dominique Swain)

2013. dec. 6. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ki az aktuális? Gondolom nem titok :) Igazság szerint, akinek jó a beleérző készsége, tehát empatikus, tud azonosulni sok mindennel. Nekem is van, hogy megmozgatja a fantáziámat egy-egy sorozatszereplő, hogy hú, de jó csaj! Benne van :) Azért ennyire nem, ha érdekel, simán megnézek róla bármilyen hírt :) De, mi férfiak vagyunk, más a hozzáállás :D
2013. dec. 6. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:

4-5 éve vele voltam ugyan így:

[link]

2013. dec. 6. 22:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem szerettél bele, hiszen nem is ismered, csak megtetszett egy filmben, vagy talán még inkább az általa formált, kitalált karakter.

Nincs ezzel semmi baj, hacsak nem azért fogott meg ennyire, mert valami olyat képvisel, ami hiányzik az életedből, vagy a pároddal való kapcsolatból.

2013. dec. 6. 22:42
 6/10 anonim válasza:
Bruce Willis, kb. 14 éves koromban kezdődött, és kb. ugyan azt éltem meg, mint amit te leírtál :) Évekig odavoltam érte, aztán valahogy észrevétlenül az álompasiból kedvenc színésszé redukálódott :) 29/N
2013. dec. 6. 22:48
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi! Megnyugodtam, hogy mással is volt már ilyen :)

Igen, ez inkább fellángolás, én amúgy is extra empatikus vagyok (néha azt mondom sajnos..), ezért tettem idézőjelbe a beleszeretést :)

Hehe, igen, anno Aragorn volt a "szerelmem" :D még rajongói oldalt és készítettünk a barátnőimmel, tudjátok, ahogy lenni szokott... De most viszont áh, egy képet nem bírok megnézni az aktuálisról anélkül hogy elpirulnék, sőt már ha csak le kell írnom az általa játszott karakter nevét, már akkor érzem hogy lángolok. Nagyon kiborító.

Azt hogy kicsoda, azt nem mondhatom meg:)

2013. dec. 6. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért nem? Olyan kíváncsiak vagyunk:)

Amúgy persze velem is volt, tök ciki, most is ez van, pedig már 22 vagyok, barátom is van, mégis:S Én is extra empatikus vagyok amúgy.

2013. dec. 6. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Van, David Giuntoli. Mondjuk en nem vörösödök meg ilyenek, de egyszerüen ö az idealom, odaavagyok erte, mint szinesz, es mint karakter (Grimm) is.

22L

2013. dec. 7. 09:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Tom Hanks-rol van szo? Multkor volt itt egy ehhez nagyon hasonlo kerdes, ott Tom Hanks volt a rajongas targya...

Es meg is van a kulcsszo: en inkabb rajongasnak neveznem ezt az erzest. Ha eloszor intenzivnek is tunik, idovel altalaban tompulni, finomodni szokott.

Ha tartosan megmarad es esetleg mas kapcsolataidnak, vagy a mindennapjaidnak a rovasara megy, akkor az mar nem nevezheto egeszseges allapotnak, olyankor valoszinuleg valamilyen hianyerzet, erzelmi ur betolteserol, komoly tulkompenzalasrol lehet szo.

2013. dec. 7. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!