Nem kellett volna szólni anyósnak? Te szóltál volna?
Semmi esetre sem. Ha protekcióval kerülsz be, úgy is fognak rád nézni, akárhogy is dolgozol.
Hát igen,én ezzel tisztába vagyok,de talán nem mindenhol van így.Nem baj,ha ledolgozok pár hónapot,még az is jobb mint a semmi.A valamiből,könnyebb lépni,mint a semmiből.Szerintem....én sem szeretem ezt a protezsálást,soha nem voltam híve,de a szükség nagy úr.
szóltam volna.
Manapság egyrészt nehéz jó álláshoz jutni, másrészt nagyon sokszor ha megkap valaki egy állást köze sincs ahhoz, hogy mennyire alkalmas valaki.
szimplán a szimpátia is dominál, sőt..van legalább 10 másik ember, aki ugyanannyira alkalmas arra az állára, ha van protekció, vagy ajánlás, aki kezeskedik a munkavállalóért akkor őt választják
zárójelben megjegyzem, hogy magam is toborzok, interjúztatok
tehát:
szívesebben veszek fel egy olyan embert, akit szívesen ajánl egy olyan ismerősöm, akinek a véleményére adok.
ma 16:21
Na akkor te elvileg HR-es vagy,vagy valami olyasmi.De mi van ha az akit ajánlanak,az még sem úgy teljesít?Engem mindig ez a kérdés foglalkoztat ilyenkor.Hogy ilyenkor kellemetlen mindenkinek,ha nem úgy alakul.A munkaadónak is,a munkvállalónak is,és annak is aki beszervezte.Szóval erről mi a véleményed?Mert ezekben az esetkben azért szokott sértődés lenni,ha esetleg az illető idő elött felmond,vagy hogy még sem erre gondolt,esetleg nem úgy teljesít stb.
Akkor ugyanúgy mehet Isten hírével.. Ha valaki vállalja azt,hogy szóljank az erdekében én azt vettem észre, hogy duplán teljesít, mert nem akar szégyenben maradni.
Olyan embert, aki nem alkalmas, ha az Atyaúristen ajánlja sem veszek fel...
Ráadásul senki nem tudja meg, hogy volt lökő...
ma 17:02
Na ez az!Itt a kulcsszó!Duplán teljesít!Te tudnál duplán teljesíteni az év minden napján??Kötve hiszem!Miközben azt látod,hogy a kollégáid,akik fele annyire teljesítenek mint te,ugyan annyi pénzt kapnak?Ez így igaszságos?Szerintem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!