Van itt olyan, aki tényleg az esküvője után feküdt le a párjával? Mennyi ideig kellett így várnotok, és milyen érzés volt végre megkapni?
Ilyen nincs szerintem. Egy gatyát sem veszek meg, amíg fel nem próbálom.
A lelke, a mozgatórugója a házasságnak az intim kapcsolat. Ha nem működik -és ez házasság után tudódik ki, annak beláthatatlan következményei vannak.
Illet de, mégi slehet ilyen... de szerintem 80 év felettiek nem használják ezt az oldalt (sem)
Pedig van,. csak ritka mint a fehét holló.
a barátnőm pl csak a nászéjszakán akar először ilyen kapcsolatba kerülni az akkor már férjével
Nekem meg volt olyan udvarlóm, aki szintén azt mondta, hogy ő úgy gondolja, hogy csak egy embernek adhatja oda magát az ember igazán, és az az ember ki más, ha nem a házastársa. Én ezt elfogadtam, tiszteletben tartottam (nem emiatt nem lett komolyabb kapcsolat köztünk)
Mindketten vallásosak, a barátnőm is meg az a férfi is. De vallásos körökben nem ritka jelenség ez. Imserek egy tanárnőt is, aki nem is titkolja, hogy ők is csak a nászéjszakán. Ők is vallásosak. És nem öregek. 30 év körüliek mindannyian.
"16 évesek"
Na, akkor ott még sok víz le fog folyni a Dunán :)
Szerintem ez piszok ritka....nekem még a legtágabb ismerősi körömben sincs ilyen... Mindkét nagymamám, és anyukám is terhesen ment férjhez.
A nővérem szűz 33 évesen, de ő nem is akar kapcsolatot senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!