Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki tényleg az...

Van itt olyan, aki tényleg az esküvője után feküdt le a párjával? Mennyi ideig kellett így várnotok, és milyen érzés volt végre megkapni?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 19:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%

Ket evet vartunk a naszeszaka rosszul sult el de aztan belejottunk.

Akkor 21 evesek voltunk ugyancsak vallasi okobol.

A ferjem szamomra a vilag legjobb szeretoje volt.

Sajnos 16 evre ra elvaltunk de azota elhunyt de azota se voot olyan jo szex massal mint vele.

2014. szept. 5. 09:07
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Ismerek ilyen párt, 3 éve házasodtak. Nyilván az érzéseikről ők tudnának írni. Előtte 2 évig jártak, a menyasszony 24 éves volt, a vőlegény 26 mikor házasodtak.
2014. szept. 5. 12:54
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

És elhiszed hogy 26 évesen szűz a pasi? akkor ott valami nagy baj van...

vagy csak a menyasszonyával nem élt intim viszonyt..

ott megint baj van

2014. szept. 6. 06:20
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

Régen így volt a fogamzásgátlók terjedésével megváltozott.Régen a szexet sem feltétlen élvezték, volt akinek életében nem volt orgazmusa.Szerintem a vallás a legnagyobb kamu .

Hinni valamiben az más,de az intézményesített vallás csupán hatalom.

2014. szept. 6. 06:21
 15/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem egyre ritkább. Régen 1-2 év után házasodtak az emberek, addig azért lehet várni. Ma viszont hosszú, 4-5 éves együttjárás után szokás házasodni, azt nem hiszem, hogy egészséges ember ki tudja várni.
2014. szept. 6. 07:59
 16/21 anonim ***** válasza:
45%

Lepontoztatok mert szuzen mentem ferjhez ?

Ah persze most a ribizliseg a divat.

Hova sulyed az a tarsadalom ahol az erkolcstelen dolgok lesznek a normak es aki maskent gondolkodik lenezitek.

Nyugodtan lehet fuvel faval en mi egymassal szerettuk volna kizarolagossan megosztani magunkat igazi monogamia es reszunkrol ez a normalis.

Nem csaljuk a masikat a szex nem letszugseglet hanem ajandek.

Aki pedig mas hitet ocsarolja az nezzen korul mire vitte a nagy hitetlen vilag ennyi beteg termeketlen deprszzios boldogtalan ember meg soha nem volt a vilagon

Csonka csaladok gorcs fiatalok lanyos fiuk fius lanyok.

2014. szept. 6. 17:56
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Én senki hitét nem ócsároltam ott van a hit az más az egyház agymosás.

Nem vagy túl intelligens ha azzal hogy házasság előtt szex van rögtön jön a megcsalás is.Primitív.

2014. szept. 6. 23:38
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Első éjszaka lefeküdtem a párommal,Elsöprő energiák voltak-vannak.

5 nap után összeköltöztünk ,2 hét után eljegyeztük egymást.1 éves évfordulónkon már házasok voltunk és aznap teszteltem pozitívat.Most van egy iskolás korú gyermekünk,boldog család vagyunk.Soha nem csalnám meg.

Aki ezért megszól az bigott és képmutató.

2014. szept. 6. 23:41
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

ismerek ilyet

év járás

esküvő

szex a nászészakán

hogy milyen? semmilyen. csaj prűd, semmibe nem megy bele, orálba se.. pasi meg magának veri

2014. szept. 8. 19:22
 20/21 anonim ***** válasza:
39%

19 vagyok, kimaradt:

7 év járás

csaj 24

pasi 25 volt akkor

és tényleg szüzek voltak

2014. szept. 8. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!