Van itt olyan, aki tényleg az esküvője után feküdt le a párjával? Mennyi ideig kellett így várnotok, és milyen érzés volt végre megkapni?
Ket evet vartunk a naszeszaka rosszul sult el de aztan belejottunk.
Akkor 21 evesek voltunk ugyancsak vallasi okobol.
A ferjem szamomra a vilag legjobb szeretoje volt.
Sajnos 16 evre ra elvaltunk de azota elhunyt de azota se voot olyan jo szex massal mint vele.
És elhiszed hogy 26 évesen szűz a pasi? akkor ott valami nagy baj van...
vagy csak a menyasszonyával nem élt intim viszonyt..
ott megint baj van
Régen így volt a fogamzásgátlók terjedésével megváltozott.Régen a szexet sem feltétlen élvezték, volt akinek életében nem volt orgazmusa.Szerintem a vallás a legnagyobb kamu .
Hinni valamiben az más,de az intézményesített vallás csupán hatalom.
Lepontoztatok mert szuzen mentem ferjhez ?
Ah persze most a ribizliseg a divat.
Hova sulyed az a tarsadalom ahol az erkolcstelen dolgok lesznek a normak es aki maskent gondolkodik lenezitek.
Nyugodtan lehet fuvel faval en mi egymassal szerettuk volna kizarolagossan megosztani magunkat igazi monogamia es reszunkrol ez a normalis.
Nem csaljuk a masikat a szex nem letszugseglet hanem ajandek.
Aki pedig mas hitet ocsarolja az nezzen korul mire vitte a nagy hitetlen vilag ennyi beteg termeketlen deprszzios boldogtalan ember meg soha nem volt a vilagon
Csonka csaladok gorcs fiatalok lanyos fiuk fius lanyok.
Én senki hitét nem ócsároltam ott van a hit az más az egyház agymosás.
Nem vagy túl intelligens ha azzal hogy házasság előtt szex van rögtön jön a megcsalás is.Primitív.
Első éjszaka lefeküdtem a párommal,Elsöprő energiák voltak-vannak.
5 nap után összeköltöztünk ,2 hét után eljegyeztük egymást.1 éves évfordulónkon már házasok voltunk és aznap teszteltem pozitívat.Most van egy iskolás korú gyermekünk,boldog család vagyunk.Soha nem csalnám meg.
Aki ezért megszól az bigott és képmutató.
ismerek ilyet
év járás
esküvő
szex a nászészakán
hogy milyen? semmilyen. csaj prűd, semmibe nem megy bele, orálba se.. pasi meg magának veri
19 vagyok, kimaradt:
7 év járás
csaj 24
pasi 25 volt akkor
és tényleg szüzek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!