Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS Mit csinálnátok egy ilyen...

SOS Mit csinálnátok egy ilyen apával? Valakinek volt már ilyen esete mit csináltatok?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Beteg vagyok és épp feküdtem és néztem a tv-t és berontott mint az állat és elkezdte ,hogy megint tele dobáltad a szemetest a szalvétákkal a fürdőbe. Én meg mondtam ,hogy nem igaz valaki más volt nem is voltam a fürdőben meg minden a szalvétákat meg az én szobában lévő kukába dobom.Arra elkezdett kiabálni ,hogy hazudok meg ilyeneket és ,hogy ha mégegyszer megszólalok széttépi a pofámat. Aztán sírva bementem a szobába felhívni az anyut ,hogy mivan arra berontott a szobámba épp már beszéltem az anyuval és elkezdett kezdegetni ,hogy mit telefonálunk eltelefonáljuk a pénzt meg ezeket. Aztán az anyu akart vele beszélni én meg nem engedtem neki mert kitudja ,hogy mit csinálna velem és most féllek. De nem ez volt az első eset volt pár alkalom ,amikor megütött. De ezt nem részletezném. Az anyuval is a legtöbbet kezdegetett. Szeret inni és olyankor kezdeget karácsony harmadnapján voltunk a mamánál és szidott minket ,hogy milyen lusták vagyunk az anyuval stb..Mikor hazamentünk elment a kocsmába vagy valahova és már hajnal volt ,de nem jött haza az anyu már idegeskedett ,hogy mi van vele pl: bele fordult a dudvágba vagy valami (egyszer volt már ilyen annyira berugott) és épp ment keresni hajnali 5körül mikor haza jött totál részegen. De nem ez volt az első ilyen alkalom. Kiskoromban mikor az anyu dolgozott ,akkor ő vigyázott rám és néha berúgott és ,akkor folyton kezdegetett velem ,hogy nem szeretem meg ilyenek még iskolában 1-2ban ezért sírtam. Folyton mindenbe bele kezdeget olyanokba is ,amik lényegtelenek és ha vissza szólok ,akár meg is üt. Egyszer jött át hozzám a barátnőm ,akkor még kicsi voltam nem is fogtam fel ,hogy mi volt igazán ,de valamit vissza szóltam neki ,de veszekedésből valami olyasmit ,hogy nem én voltam vagy ilyesmit és oda jött és elkezdett a barátnőm előtt pofozni ,de annyira ,hogy épp volt rajtam az a karika függő (nem olyan nagy hanem az a kicsi fajta) és majd nem átszakadt a fülem vérzett is. És több ilyen volt. Nem akarok szülni a gyámhatóségnak vagy valami ilyesminek mert mindjárt 18leszek pár holnap és az anyut sem szeretném ott hagyni vele. Miatta utálom magamat és őt is. Miatta szégyellem magam. Mit tegyek ,hogy feltudjam ezt dolgozni vagy valami? Ezeket az emlékeket sem tudom elfejtenni. Sokszor kivántam ,hogy bárcsak ne ő lenne az apám meg ilyeneket rosszabakat is ,de végül mindíg megbocsájtottam mert volt ,amikor jó fej volt és azt hittem ,hogy szeret ,de szerintem ez nem szeretet.Még a legtöbbször nem képes normálissan hozzám szólni se úgy beszél velem mint a kutyával. Szerintetek ez szeretet? Van itt valaki ,aki volt már ilyen helyzetben?

2015. febr. 24. 22:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nem látod az utolsó bekezdésedben a gondokat? vedd észre, hogy nem egy felelős felnőttnek adsz tanácsot.
2015. febr. 25. 08:44
 22/27 anonim ***** válasza:
29%

Nem tudsz ott maradni egész héten is a mamánál?

Csak néha játnál haza, akkor viszont kizárólag társasággal, sosem egyedül. Közben haveroknál kamera előkészítve, meg a telefon hogy valaki azonnal rendőrt hívjon ha kell. Estére meg a szobádat magadra zárod. Apád ha megpukkad, akkor se tudjon találkozni veled egyedül.

Én a helyedben rendszeresen kiönteném a pálinkáit a WC-be.

(nesze cseszki arra az esetre ha nagy örömödre sikerülne töröltetned, a többi része azért megmaradjon)

2015. febr. 25. 08:47
 23/27 anonim ***** válasza:
"miért nem ettem még meg a macskákat" :))
2015. febr. 25. 08:51
 24/27 anonim ***** válasza:
25%

Akkora okos vagy, töröltesd azt a hozzászólást is, hogy ott kell hagyni a dudvásban részegen, emrt az is veszélyezteti szegény kiszolgáltatott apukája testi épségét.

Nem, nem vagyok tizenéves. Amikor voltam, engem is vertek. Viszont drogosokat és piásokat is láttam eleget. Egy kis (egy szem porrátört) altatótól még pálinkába keverve se fog senki meghalni. (Annál többet nem tudsz úgy belekeverni hogy ne vegye észre) Csak úgy kiüti hogy harmadnapra kel fel, kva nagy fejfájással, és egy jó darabig elege lesz a piálásból. Ez orvosilag igazolt. Aki meghalni akar, az marékszám veszi be a sz@rt és úgy iszik rá, de a legtöbb esetben még így is megússza gyomormosással.

Kérdező: tekintsd az altatós ötletet tárgytalannak, mert még itt feljelentenek gyilkosságra való bujtogatásért.

2015. febr. 25. 08:53
 25/27 szanee90 válasza:

Én nevelőszülőkkel nőttem fel, főképp nevelőanyám miatt értek testi és lelki eredetű "sérülések".

Sose mondta ki, hogy szeret, mindig volt valami, amibe bele tudott kötni... :(

Míg nem 20 évesen fogtam magam és elszöktem tőlük..muszáj volt, mert lelkileg mentem tönkre már...ami azóta sem javult. Sokszor eszembe jutnak az "emlékek" és nem tudom elengedni...

Tartom velük a kapcsolatot, de a régi sebek sosem fognak begyógyulni. Mindig tudni fogom, hogy nem volt gyerekkorom. :(

De mégis, túl kell lépni. Nem tudom, hogy azóta mi a helyzet a családodban, de sose haragudj. Viszont már tudod, hogy a saját gyerekednél/gyerekeidnél mi az, amit biztos nem akarsz elkövetni..! ;) Kitartást és csak előre. A múltból tanulunk, de csak az számít, hogy a jelenben mi van. :)

2015. márc. 4. 18:25
 26/27 mogyi123 válasza:
100%

Szia!

Azt tudom neked javasolni, hogy ne egy ilyen internetes oldalon kérd ki mások "tanácsát", lehet élnek hasonló helyzetben emberek, de ez Veled történik, nem pedig mással.

Ha valóban szeretnél változtatni a helyzeten azt tudom neked ajánlani, hogy keress a környezetedben egy szociális szakembert. Nem tudom jársz-e iskolába? Ha igen, kérdezz utána van-e szociálpedagógus az intézményben?

Ha nem jársz már iskolába, akkor biztosan működik a környéken családsegítő szolgálat. Ne félj be menni és elmondani, hogy mit kell nap, mint nap megélned.

Segítséget is tudsz ezeken a helyeken kérni, illetve hozzáértő emberek hallgatnak meg nagyon szívesen!

Ha teheted menj el!

2015. márc. 4. 19:57
 27/27 Elisabeth07 válasza:
Szia, mi van veled azóta? Remélem sikerült valami normális megoldást találni.
2016. nov. 2. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!