SOS Mit csinálnátok egy ilyen apával? Valakinek volt már ilyen esete mit csináltatok?
Nem tudsz ott maradni egész héten is a mamánál?
Csak néha játnál haza, akkor viszont kizárólag társasággal, sosem egyedül. Közben haveroknál kamera előkészítve, meg a telefon hogy valaki azonnal rendőrt hívjon ha kell. Estére meg a szobádat magadra zárod. Apád ha megpukkad, akkor se tudjon találkozni veled egyedül.
Én a helyedben rendszeresen kiönteném a pálinkáit a WC-be.
(nesze cseszki arra az esetre ha nagy örömödre sikerülne töröltetned, a többi része azért megmaradjon)
Akkora okos vagy, töröltesd azt a hozzászólást is, hogy ott kell hagyni a dudvásban részegen, emrt az is veszélyezteti szegény kiszolgáltatott apukája testi épségét.
Nem, nem vagyok tizenéves. Amikor voltam, engem is vertek. Viszont drogosokat és piásokat is láttam eleget. Egy kis (egy szem porrátört) altatótól még pálinkába keverve se fog senki meghalni. (Annál többet nem tudsz úgy belekeverni hogy ne vegye észre) Csak úgy kiüti hogy harmadnapra kel fel, kva nagy fejfájással, és egy jó darabig elege lesz a piálásból. Ez orvosilag igazolt. Aki meghalni akar, az marékszám veszi be a sz@rt és úgy iszik rá, de a legtöbb esetben még így is megússza gyomormosással.
Kérdező: tekintsd az altatós ötletet tárgytalannak, mert még itt feljelentenek gyilkosságra való bujtogatásért.
Én nevelőszülőkkel nőttem fel, főképp nevelőanyám miatt értek testi és lelki eredetű "sérülések".
Sose mondta ki, hogy szeret, mindig volt valami, amibe bele tudott kötni... :(
Míg nem 20 évesen fogtam magam és elszöktem tőlük..muszáj volt, mert lelkileg mentem tönkre már...ami azóta sem javult. Sokszor eszembe jutnak az "emlékek" és nem tudom elengedni...
Tartom velük a kapcsolatot, de a régi sebek sosem fognak begyógyulni. Mindig tudni fogom, hogy nem volt gyerekkorom. :(
De mégis, túl kell lépni. Nem tudom, hogy azóta mi a helyzet a családodban, de sose haragudj. Viszont már tudod, hogy a saját gyerekednél/gyerekeidnél mi az, amit biztos nem akarsz elkövetni..! ;) Kitartást és csak előre. A múltból tanulunk, de csak az számít, hogy a jelenben mi van. :)
Szia!
Azt tudom neked javasolni, hogy ne egy ilyen internetes oldalon kérd ki mások "tanácsát", lehet élnek hasonló helyzetben emberek, de ez Veled történik, nem pedig mással.
Ha valóban szeretnél változtatni a helyzeten azt tudom neked ajánlani, hogy keress a környezetedben egy szociális szakembert. Nem tudom jársz-e iskolába? Ha igen, kérdezz utána van-e szociálpedagógus az intézményben?
Ha nem jársz már iskolába, akkor biztosan működik a környéken családsegítő szolgálat. Ne félj be menni és elmondani, hogy mit kell nap, mint nap megélned.
Segítséget is tudsz ezeken a helyeken kérni, illetve hozzáértő emberek hallgatnak meg nagyon szívesen!
Ha teheted menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!