SOS Mit csinálnátok egy ilyen apával? Valakinek volt már ilyen esete mit csináltatok?
Köszönöm szépen :) Nem hadjuk ott :( Vagyis én két év mulva érettségizek le és ,amíg nem érettségizek le ,addig muszály itt maradnom. Anyu nem tudom miért nem válik el tőle többször is mondtam neki. Az apu tud jó fej is lenne ,de nagyon ritkán. És egyre kevesebbet. De mindenen tud kezdegetni a legtöbbször pl: ezen a dolgon is. Nem tudom miért csinálta ezt a szemetes arra való ,hogy kidobjuk a szemetet nem? Meg ezen kivül az a mánia ,hogy folyton kezdeget olyannal is ,hogy a wc-be miért van papir és ez olyan kellemetlen. Nem a nagy dolgokon veszekedik ,hanem egy apró kicsi dolgokon. Mostmár nyugydíjas az anyu még nem és mindyg egész nap ottgon van ,de nem csinál semmit sem pl: és korán reggel megyek iskolába haza érek ha az anyu dolgozik elkezd kiabálni ,hogy miért nem ettem még meg a macskákat közben nem tudtam meg etetni suliban voltam és ,amint belépek az ajtón ezzel kezdeget.Hogy lump disznó vagyok nem tudok adni a macskáknak enni. A macskák meg éheznek közben ő meg egész nap otthon van én meg 4körül érek haza és ő már adhatott volna nekik enni. (Ez nem azt jelenti ,hogy nem segítek az anyunak semmit szokok segítenni nekik) Meg nincs mindíg berúgva ,de ha átkattan neki ,akkor csak kezdeget ,de volt olyan is ,hogy 3napig egy folytában csak ivott és egyszer majdnem e miatt elgyúrta az autó ,de így minden 1-2hétben le szok részegedni főleg hétvégén vagy ,amikor megyünk a mamához. De mindennap iszik sört meg pálinkát is ha van.
Én már tervezem ,hogy elköltözök már több éve kiskoromtól ,de amikor felhozom ezt az anyunak mindyg meg kérdezi ,hogy engem itt hagysz? Vagy könyörög ,hogy maradjak egyszer letérdelt és könyörgött ,hogy majd maradjak és ez nagyon nehéz nekem :S Na ideje az érettségi után elkezdennem az én életemet "építenni"
Bocsánat a hibákért nem szokásom így írni csak nagyon ideges lettem e miatt ,hogy így belém kezdegetett :(
Az egyetlen értelmes választ a 8-as adta, minden szavával teljesen egyetértek!!!
A lóf...sz ment volna keresni a részeg apádat a dudvába vagy hol, fodult volna fel ahol van. Anyádra se mond hogy jó anya, nem véd meg téged! Ha megvédett volna, már rég elhajtotta volna apádat és nyugodt életet bíztosított volna számodra. Anyád gyenge. Neked könyörög, hogy maradj? Minek? Így is tönkretették az életed, (igen, mind a ketten!!!) és azt kéri türj te is tovább? Az ő életééert ő a felelős, de te menj minél messzeb!
szia, 17-es válaszoló nagyon veszélyes tanácsot adott, már jelentettem, remélem, ki is veszik, mire megnézed. de őrá ne hallgass!
Az jó ötlet, hogy menj a mamádhoz, próbálj meg odaköltözni.
Az anyukád felelőtlen és önző, hogy téged próbál visszatartani. Tudom, neked nehéz belátni, hogy anyukád sem tökéletes, de sajnos most nagyon rosszat tesz neked, hogy nem enged kilépni ebből a helyzetből.
Én soha nem tennék ilyet a gyerekemmel.
Az érettségivel kapcsolatban: a tenni, enni stb. igék kivételével a főnévi igenév csak -ni-re végződik, és nem -nni-re. Erre figyelj oda!
az inni is jó,
de: elfelejteni, segíteni, építeni.
így helyes.
Á, biztos az altató - hát azt ne hidd, hogy egy masszív piásnak megártana úgy, mint mondjuk neked vagy nekem. Közveszélyes viselkedés helyett egy jó mélyet aludna.
De tudod mit, igazad van. Inkább veresse szét a fejét a kérdező, ha az apja mégis rá töri a szobája ajtaját. Okos.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!