Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak spórolni, hogy lakásunk...

Csak spórolni, hogy lakásunk legyen, de közben alig élni. Ti ezt tudnátok csinálni?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgozunk a férjemmel,még viszonylag friss házasok vagyunk és éppen lakásra gyűjtögetünk.

Komolyan kezdek belefáradni abba,hogy csak gyűjtögetünk,gyűjtögetünk és semmire sem tudunk költeni vagy csak nagyon keveset ahhoz,hogy x év múlva ingatlanunk legyen. Néha úgy érzem fel kell adnunk egy csomó mindent,keveset szabad költekezni,elmenni nyaralni se nagyon kell és szórakozni is csak ritkán.

Ti így tudnátok élni jó pár évig,hogy ingatlanotok legyen? Én már néha kezdek ebbe beleőrülni...

Folyamatosan nézni mire költök,írni a költségeket és közben elfelejtünk élni és szórakozni,szerintem ez sem jó.

2015. febr. 23. 17:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem maradjunk annyiban, hogy hulladék ez az ország.. Mindenki minden sz ar munkát elvállal, h ne haljon éhen, és közben eljár a feje fölött az idő.. Én amint lehet takarodok innen.
2015. márc. 7. 05:58
 32/33 anonim ***** válasza:

Ha nem tudtok legalább havi 100 ezret félretenni, akkor nem fogja megérni a dolog. Havi 100-ből évente jó ha megmarad 1M (mert mindig lesznek váratlan kiadások).

Az nagyon jó ötlet, hogy írjátok a költségeket, ott lehet látni mi az ami sok, és mennyire lehet visszavágni, hogy ne fájjon nagyon.

Legyen egy "szórakozós kassza", döntsétek el mennyit raktok bele havonta, és az csak arra legyen. Szórakozás kell, sajnos még a túrázás sincs ingyen.

Én 8 évig gyűjtöttem (ebből 4-et már együtt laktunk a párommal). Most végre törlesztőt fizetek, nem albit.

Nyissatok lakáskasszát, többet is családtagok nevére is, összesen 3-4-et. Mert arra kaptok majd olcsó hitelt 4-5 év után.

2015. máj. 16. 16:46
 33/33 anonim válasza:
Szarvas Norbi IFL pénzügyi csoport a Fb-n tele van jó tippekkel! Yt-n is egy csomó videója van. Nagyon jó szívvel ajánlom.
2020. nov. 10. 04:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!