Csak spórolni, hogy lakásunk legyen, de közben alig élni. Ti ezt tudnátok csinálni?
Mindketten dolgozunk a férjemmel,még viszonylag friss házasok vagyunk és éppen lakásra gyűjtögetünk.
Komolyan kezdek belefáradni abba,hogy csak gyűjtögetünk,gyűjtögetünk és semmire sem tudunk költeni vagy csak nagyon keveset ahhoz,hogy x év múlva ingatlanunk legyen. Néha úgy érzem fel kell adnunk egy csomó mindent,keveset szabad költekezni,elmenni nyaralni se nagyon kell és szórakozni is csak ritkán.
Ti így tudnátok élni jó pár évig,hogy ingatlanotok legyen? Én már néha kezdek ebbe beleőrülni...
Folyamatosan nézni mire költök,írni a költségeket és közben elfelejtünk élni és szórakozni,szerintem ez sem jó.
1. Ez ki fogja csinálni a kapcsolatotokat.
2. Kössetek eltartásit,PROFI ÜGYVÉD segítségével.
3. Jobb a biztos albérlet,mint a bizonytalan hiteles lakás.
Nemcsak hogy tudnánk ezt csinálni, hanem ezt is csináljuk. Nincsen nagy bérünk, de mégis albérlet mellett 100 ezret minimum félreteszünk havi szinten, hogy egyszer legyen saját lakásunk.
Nem járunk szórakozni, bár hozzátartozik az igazsághoz, nem is vagyunk egy kiruccanós típusúak.
Ruhát fél éve nem vettem magamnak, ami van, az is lassan kidobás érett. Majd ha oda jutok, 1-1 darabot veszek, hogy legalább legyen mit váltani.
Mi mást tehet az ember? Nem akarunk örök életünkben albérletben rohadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!