Házaspárok, hogy oldjátok fel ha nem egyeznek a politikai nézeteitek?
Én sose jöttem össze olyannal, akivel nem egyezett a politikai/vallási/alapvető erkölcsi értékrendem. Ha ezek nem egyeznek, tök másképp gondolkodtok, és akkor mi értelme az egésznek? Nézegetitek egymást és kész? :D
Ebből kiindulva, veszekedések sosem voltak erről, mivel nagyrészt egyezik a véleményünk. Vitatkozások, okfejtések mindig vannak, de ettől izgalmas és nem unalmas az élet. :) Téma mindig van.
Nyilván akinek fontos az életében a politikai nézete, erősen hozzátartozik az értékrendjéhez, a világnézetéhez, annak a kapcsolatában is meg fog jelenni, mert a számunkra fontos dolgokat nem lehet a szőnyeg alá söpörni.
Akinek meg nem annyira fontos, nyilván nem fog nagy szerepet játszani, vagy egyáltalán semmilyen szerepet.
Még valamit megemlítenék.
Úgy vélem a kérdező és kedves neje,jó módjukban azt se tudják mit csináljanak.
Azt gondolom,ha kenyérgondok lennének-mit ad holnap enni a gyerekének...vagy épp azon kellene aggódnia,hogy pl mivel fűt be... (sajnos sok ilyen család van Magyarországon) na akkor nem lenne ilyen óriási problémája napi szinten,hogy idézem:
"De hogy ki melyik oldalon áll, az keményen része a mindennapoknak."
Olykor röhejes néhány ember,már bocsánat.
Kellemes Vasárnapot!
...és Te menetrend szerint,mindig elolvasod :D
Szóval 1-1
(amúgy meg jogos amit írtam,ha tetszik,ha nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!