Idősebb házaspárok! Ti szoktátok tartani a Valentin-napot?
Sok év múlva is van ajándékozás?
Olyanok válaszát várom,akik az első években tartották.
Amikor megismerkedtünk, akkor nálunk volt egy kis félreértés... Ugyanis én külföldihez mentem férjhez, és nem tudtam, náluk ez fontos-e vagy sem. Ő dettó így volt velem, első évben vettünk egymásnak, a másodikban is, aztán szépen elhagytuk, mert igazából egyikünknek sincs rá szüksége.
Ismerőseim közül (35-45 éves korosztály) senki sem tartja.
Nem tudom mit értettél idősebb házaspárok alatt. Mi a harmincas korosztályba tartozunk, és egyáltalán nem tartjuk.
Bocs mivel már az elején sem tartottuk, így nem felelek meg a feltételeknek, de azért remélem hasznos volt a válaszom.
Tényleg,arra nem is gondoltam,hogy régen nem tartották.
Köszi a válaszokat.
Mi - bár huszonévesek vagyunk - több, mint 5 éve vagyunk együtt.
Első évben-években még azért "szigorúan" tartottuk (talán túl udvariasak voltunk?): csináltattam fotókat a közös képekből, szíves ajándék, nyálas idiótaság - részéről vágott virág, csoki-bonbon.
Aztán, talán 2 éve már beszéltünk róla: mit tegyünk. Akkor talán még volt vmi értelmes csoki vagy hasonló kis ajándék. Tavaly már anti-valentinok voltunk :) És sanszos, hogy idén is - amit én abszolút nem bánok.
Arra gondoltam, hogy maximum veszek egy szép, új alvóst, babydollt. Ill. max. azt kérem tőle, hogy olyannal kedveskedjen, ami nem kerül pénzbe: egy szép sms-vallomás vagy pl. küldjön facebookon egy szép dalt... ilyesmi.
Mi is több éve vagyuk együtt (6).
Egyetlen valentin napra vettem valamit, de akkor még "hátulgombolós" voltam:)
Mi nem szeretjük ezt a nyáladzós "ünnepet" nagy hülyeségnek tartom és azt gondolom, hogy csak a tizenévesek körében népszerű ez a dolog annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!