Mi szoktatok a leggyakrabban veszekedni a párotokkal? Milyen gyakran kaptok össze?
Nálunk ezt minden napos volt szinte az utóbbi időkben, pénzügyek miatt, mármint hogy én nem engedtem hogy vegyem nekem valamit, mert a pénz persze kevés volt..
Ő mindent beletett a kapcsolatba, de hát én csak veszekedtem.. Nem is sült ki jó belőle.. Szex meg jó volt.:D
Én leginkább azon szoktam felkapni a vizet, hogy sosem veszi fel a telefont. Van, hogy egész nap hívom valami miatt, de órákig nem lehet elérni. Mikor már van kb. 20-30 nem fogadott hívása, 5 óra próbálkozás után iszonyú ideges szoktam lenni, mert akkor már aggódok, hogy valami baja történt. Aztán a 31. nem fogadott hívása után mindig visszahív, hogy "ne haragudj Édesem, a kabátomban hagytam a telefont", amit a munkahelyen mindig letesz az irodában és így érthető, hogy nem hallja, ha hívom. Én ekkor mindig összeveszek Vele,mert halálosan aggódok egész nap miatta, de ez 5 percig tart.:) Ezen kívül nem szoktunk veszekedni. Akármilyen hihetetlen, mindenben egyet értünk, pár havonta egyszer van egy pár perces vita ilyenek miatt, mint a telefon nem figyelése, késés valahonnan miatta vagy ő szól rám, ha egyéb problémák miatt otthon duzzogok.:) De ezeket mind elhülyéskedjük gyorsan és csak nevetünk rajta.
Gyerekünk nincs. Pénzügyeket tökéletesen meg tudjuk beszélni, a szex isteni.:)
100%-osan minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minden jól működjön, és működik is, már 10 éve.:)
A legjobb barátok is vagyunk, szerintem ez az egyik legfontosabb, amitől hosszú éveken át, ugyanúgy működhet egy kapcsolat, mint a legelején.
Hogy milyen gyakran kapnuk össze? Változó.
Amikor igen, akkor pedig a szex miatt. Sokat dolgozik emiatt fáradt és ritkán vagyunk együtt, de olyankor mindig isteni, de azért vannak nekem is igényeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!