Mit gondolnátok egy huszonéves házaspárról, akik már 3 éve házasok lassan és még nincs gyerekük?
Szia!
Fordított történet, de a lényege ugyanaz. 2 és fél év uán összeházasodtunk a férjemmel. Rá egy bő fél évre teherbe estem. Szerettük volna, 1 évig próbálkoztunk (persze ezt nem teregettük ki). Mikor kiderült, mindenki azt kérdezte először: -Ilyen hamar? Minek még gyerek nektek? (Volt mire jönnie a babának)
Szóval ha nincs az is baj, meg ha van az is. Ilyenek az ismerősök, meg a rokonok. Leállítani meg úgyse lehet őket, mert azt hiszik szabad beleszólásuk van más életébe :) (Sajnos)
Vannak rosszindulatú emberek, mindig is lesznek, de nem kell velük törődni :)
A szüleim 6 éve voltak már házasok mire megszületett a báttyám. Akkor apukám testvére, akiknek akkorra már 20 év körüli gyereke volt, közölte a szüleimmel, hogy basszus,pedig ő azt hitte, hogy majd a fia örököl mindent a nagyszülőktől... Hát ez inkább őt minősítette, szóval próbálj meg tényleg nem foglalkozni azzal, hogy mások mit gondolnak :)
huszonévesek vagyunk mi is,3 éve együtt,gyerek még tervben sincs,majd ha én betöltöm a 30at...
most még tökéletesen elvagyunk kettesben
(lenne "mire" megszületnie a babának,imádjuk egymást,háttér is megvan,de még ráér)
minek sietni?
Mi is huszonévesek vagyunk, 2 és fél éve házasok, és még nincs babánk, de már fél éve próbálkozunk, persze ezt nem vertük nagydobra...
A házasságunk első évében mindenki a hasamat bámulta és nagyon idegesitett, hiába mondtam, hogy még nincs kész a felújitás nem szálltak le rólam. Most már nem kérdezgetik állandóan, de olyan lesajnáló képet vágnak--szegény, nem lehet gyereke!!!Szóval gyakran rosszra gondolnak az emberek! Remélem most már hamarosan 2 csikos lesz a tesztem...
Kedves kérdező! Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak az emberek erről a dologról, ez csak kettőtökre tartozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!