Mit gondolnátok arról a huszonéves fiúról, aki télen, nyáron ugyanabban a sportcipőben jár?
Figyelt kérdés
és fiúk, nektek kb hány pár cipőtök van?2009. nov. 12. 12:08
1/22 anonim válasza:
Semmi különöset, én is ugyanabban a cipőben járok télen nyáron már 4 éve. Nincs baja, minek vegyek másikat?
2/22 anonim válasza:
Párom 22 éves és két pár cipőt hord már legalább 3 éve. Baromira nem érdekel, nem a cipőjéért szeretem.
Egyébként meg jogos amit az első írt: ha nincs baja a cipőnek akkor minek új?
3/22 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem odaírni, hogy tiszta retek, kopott, kigacsolt
2009. nov. 12. 12:23
4/22 anonim válasza:
Na az már igénytelenség... nem ártana egy új legalább.
5/22 anonim válasza:
Jó, nyilván az gusztustalan, de ha nincs baja akkor fölösleges újat venni.
6/22 anonim válasza:
Teljesen normális, a legtöbb fiút nem érekli a cipő kinézete, kényelmes legyen és jó.
Nekem 2 pár cipőm van, 1 utcai, meg 1 piszkos munkához, utóbbival rekordot kívánok dönteni, már 7 éve hordom:)
7/22 anonim válasza:
engemis hidegen hagy. csak megkéne tisztítani. de a fiúk nemjók ebben :D
8/22 anonim válasza:
Hát azért az eléggé igénytelen, mindig ugyanabban a cipőben járni. Meg nem is higiénikus. Nekem most három pár edzőcipőm van, ezeket váltogatom. Nyárra meg van két pár Teva szandálom, meg két pár lábujjközös papucsom, akkor csak ezekben járok.
9/22 anonim válasza:
elég jól élsz akkor...volt idő mikor annak kellet örülni h van 1 pár cipőd és nem mezítláb kell a tarlóban menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!