Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Már nem kéne sportcipőben...

Már nem kéne sportcipőben járnom 14 évesen?

Figyelt kérdés
már csinosabb, sarkas-hegyesorrú cipőben kellene járnom? a suliban nem néznék jó szemmel, ugyhogy sima sportciőben járok...de félek igy tul kislányosnak látszom...szerintetek?
2008. febr. 8. 19:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
14 eves vagyok, es tokre nem tudok jarni a magassarku cipokben... sot, megallni nem tudok bennuk:D Erdekes meg sem kislanyoznak...:)
2008. febr. 8. 20:37
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Szia. Én 21 éves vagyok és a fősulira szinte csak sportcipőben járok, mert szeretem, mert kényelmes és sokszor kell reggeltől akár 6-ig bent lenni, magassarkúba nehezen menne. Egyébként ez tőled függ. Nem kell utánnozni a kis macákat, akik már 14 évesen úgy öltöznek, mintha minden nap diszkóba mennének suli helyett. Egyébként lehet venni más félcipőt is, ha nem akarsz annyira sportcipőben járni, mondjuk bőrcipőt vagy lapossarkú cipőket. De csak azért hogy hasonlíts másokra, felesleges eldobni a jó kis sportcipőt.
2008. febr. 8. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Én meg 28 vagyok, és még mindig előnyben részesítem a kényelmes cipőket. Elég sűrűn használok sportcipőt is. Szerintem ne foglalkozz másokkal, magadnak felelj meg.
2008. febr. 8. 20:58
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Miért lennél kislányos sportcipőben? Ettől nem látszol sem idősebbnek, sem fiatalabbnak, legfeljebb sportosnak. Én 31 vagyok és leginkább sportcipőt hordok. Nyilván, ha olyan helyre megyek, mást veszek fel, de a hétköznapokban sportcipőt viselek. Ez nem korfüggő.
2008. febr. 8. 21:10
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Szia!Én is 14 vagyok,én tornacipőbe járok,mert nekem az a legkényelmesebb.Mindenkinek más az ízlése.És szerintem egyátalán nem kislányos,ha sportcipőben jársz.Nálunk az osztályban 13 lány van és csak 1 lány jár magassarkúba xD Szval nyugi :D
2008. febr. 8. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
én 16 vagyok és jóval több csaj jár sportcipőben sőt tornacipőben mint magassarkúban de azt vedd fel ami jó érzés:)
2008. febr. 9. 02:05
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

szia,

ha úgy érzed, hogy n´öiesebb cip´öt akarsz akkor tavasszal és nyáron vannak ezek a lapostalpú de kis csinos n´ö cip´ök.

pl: [link]

ezek kénylemesek és nagyon sok félét lehet kapni.

ha meg megpróbálnád a magas sarkut, akkor kicsit magas sarkút próbáld meg el´öször. Nem árt ha egy la´ny már korán megtanul magassarkuban járni.

2008. febr. 9. 08:57
 8/14 A kérdező kommentje:
nagyon rendik vagytok hogy ilyen kis idő alatt ennyi választ irtatok :) igazatok van :) köszi!
2008. febr. 9. 13:45
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk is több csaj jár sportcipöben és sztem nincs vele semmi baj!
2008. febr. 15. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Én 21 évesen is főleg sportcipőt hordok, pedig gyerekem is van, szóval nem hiszem, hogy annyira kislány vagyok. Magassarkúban nem is tudok járni, csak törpetűsarkúban. Különben a hegyesorrú már annyira nem is divat, most a gömbölyített orrú a divat, nekem nagyon tetszik. Hordj balerinacipőt, az most divatos, lapos sarkú, könnyű benne járni. Persze csak akkor, ha jó idő van.
2008. febr. 24. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!