Már nem kéne sportcipőben járnom 14 évesen?
Figyelt kérdés
már csinosabb, sarkas-hegyesorrú cipőben kellene járnom? a suliban nem néznék jó szemmel, ugyhogy sima sportciőben járok...de félek igy tul kislányosnak látszom...szerintetek?2008. febr. 8. 19:52
11/14 anonim válasza:
Mindenki azt hord amit kényelmesnek talál! Legyen az sportcipő, tűsarkú stb. Ne foglalkozz azzal mások mit gondolnak!
12/14 anonim válasza:
Szia én 16 éves vagyok és sportcipőbe járok néha ha rámjön akkor csak magassarkú pl csizmába törpesarkú csizma tavaj nyáron csak magassarkú papucsba járkáltam szoval ez tőlled függ miben érzed jól magad. Ha nem tudsz menni akkár törpesarkú cipőben nem érzed az egyensúlyod nem kényelmes akkor ne magassarkút hordj és NEM CIKI A SPORTCIPŐ
13/14 anonim válasza:
én most leszek 18, és a sportcipőt szeretem a legjobban, mert kényelmes:D Magassarkút nem is, vagy kb évente 1x, max 2x húzok, de az elegáns cipőkben is próbálom kerülni a magassarkúakat, de sajna mindenhol olyat árulnak...
14/14 anonim válasza:
Én is a sportcipőt részesítem előnyben, pedig már 20 vagyok. Egyébként az sokkal gázabb, ha valaki össze vissza csámpázik a magassarkúban. Nem tud benne járni, de azért felveszi, mert egyesek szerint ez néz ki jól. De mégis mit ér vele, ha a háta mögött kiröhögik? Különben a balerina cipő, csinos, kényelmes és árban nagyjából annyi, mint egy sportcipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!