Milyen gyakran, hány percre illetve milyen szoliba kéne járnom, ha . (lent)?
Hiába barnulsz könnyen és gyorsan, szoliban (ahogy a napnál is) a fokozatosság a lényeg. Tehát előszörre ne menj be pl 9 percre, mert esetleg megégsz, ami egyenes út lehet a későbbi bőrrákhoz és még le is hámlasz. Ja, és persze tartósabb ha mértékkel használod. :) Elsőre 5-6 percet ajánlok. Aztán meglátod a hatásait, és fokozatosan emelheted a perceket. Mondjuk hetente 2-3 a maximum amennyit menj, ez még oké, a több már nagyon durva..így heti 2 alkalommal kb hetente emelheted a perceket is:) figyelj oda, hogy EU szabványos csövek legyenek a szoliban (kérdezd meg az ott dolgozót, majd segít neked). Mehetsz állóba,fekvőbe ami kényelmes neked. Én fekvőbe szoktam,bár állóval kezdtem, de kényelmesebb a fekvő, és azt vettem észre, hogy állóban foltos a lábam:S abban a szoliban, ahova járok, Luxura márkájú gépek vannak, a fekvőben te állítod be az arcbarnítás erősségét (elég erős!). 3 fokozat van, de ki is kapcsolhatod ha akarod. esetleg mikor először mész, és vannak előtted,figyelj oda, hogy mindenki után kitörlik-e a gépet, elvileg kötelező, de előfordulhat, hogy ezt kihagyják...vannak különböző szolikrémek is, amit ott is vehetsz a szoliban, és DM-ben, drogériákban is. van kis - és nagy kiszerelés, spray, olaj minden. elősegítik a barnulást, szebb, egyenletesebb színed lesz tőle, ha szoláriumozás előtt bekened magad, bár én nem használok :) ha vannak nagy anyajegyeid, magas faktorszámú naptejjel kend be mielőtt szolizol, biztos ami biztos:)
nekem pl nem érzékeny a bőröm, de mégse barnulok olyan könnyen, mint te és heti 2x 9percre járok, nem égek meg pont jó. jó szolizást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!