Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Ennyit érnék a páromnak?

Figyelt kérdés
Párommal egy munkahelyen dolgozunk, de engem ma elküldtek. Erre a párom közölte, hogy ő nem fog engem tartani a három gyereke mellett és azonnal keressek munkát. Nagyon megbántót, hogy így nekem támadt. Ti, hogy reagálnátok a helyemben?
2015. febr. 17. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%
Be kéne fejezni az önsajnálatot meg a nyavalygást. Keress munkát, ha nincs végzettséged akkor ne válogass. Mellette estin vagy levelezőn tanulj. A csávót meg dobd ki a francba.
2015. febr. 17. 17:15
 12/18 A kérdező kommentje:
#10. Öten élünk most már 200000 forintból, nincs pénz arra, hogy tanfolyamra járjak.
2015. febr. 17. 17:16
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
És hány évesen nincs semmilyen végzettséged?
2015. febr. 17. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Érdekes, hogy a munkakeresés senkinek nem opció! (1-es válaszoló vagyok) Miért? Nem egyértelmű, hogy ha valaki elveszíti a munkáját, akkor keres másikat?
2015. febr. 17. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
55%
Te pasi vagy?
2015. febr. 17. 17:31
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Keress munkát. De addig is a munkanélküliben vannak tanfolyamok, ami mellett még némi pénzt is kapsz. Én is így végeztem el egy tanfolyamot.
2015. febr. 17. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Számotokra miből derült ki, hogy a kérdező nő?
2015. febr. 17. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy a kérdező neme? Menjen, keressen munkát. Nulla végzettséggel, nyilván gyári összeszerelői, operátori munkák jöhetnek szóba, esetleg takarító, árufeltöltő. Nem egy nagy karrier, de azért aki keres az talál előbb-utóbb. Itt a KERES-en van a hangsúly. Ráadásul aki megveti a lábát egy gyárban egész jól tud felfelé lépkedni. Van ismerősöm több is ilyen. Operátorból műszakvezető, technikus. Technikusból mérnök lett végül, és egy csomó képzést a gyár fizetett. Ambíció emberek, alázat és kemény munka.
2015. febr. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!