Kicsit lelkiismeret furdalásom van. Igaza van a páromnak? Tényleg nem szabad?
Elváltam, onnan 2 gyerek van, mostani kapcsolatomból is 2 gyerkőc született. A volt férjem soha nem fizetett gy.tartást, nem segít anyagilag, gyógyszerekben, pedig mindkét gyermeke beteg, tartósan. A gy.tartás helyett a bíró nekem ítélte a közös lakás használati jogát, ami bedőlt hiteles, se víz, se áram, se fűtés, életveszélyes, az ítéletkor is így volt, mégis így döntött a bíró.
A párom jóvoltából nem ott élünk.
Ha sulicucc, orvos, fuvar, bármi kell az exemtől való gyerekeknek, a párom fizeti. És nem keres jól! Sőt! Mégis tisztességben neveljük őket. Az exem egymaga keres annyit, mint a mi összbevételünk, sőt, többet!
A láthatások is elmaradoznak.
Tegnap pedig kért tőlünk 15 ezret kölcsön. Párom azt mondta, átbeszéljük, végül nemet mondott, a fenti okok miatt, plusz azért, mert hétfőn kap fizut, neki meg ma kellett volna, meg mert mi nem számíthatunk rá.
De egy kicsit lelkiismeret furdalásom van.
Szerintetek is a páromnak van igaza?
Miért is adnál pénzt annak az embernek, aki nem támogat téged a gyerekeitek nevelésében??
Nem is értem, hogy merül fel benned, hogy adni kéne neki?
Rendes a párodtól, hogy ennyire a gondját viseli az előző kapcsolatból született két gyerkőcnek is, nem kéne visszaélni ezzel.
Nem értelek. A volt férjed hagyta, hogy a gyerekei egy totál lepukkant házban éljenek, míg ő ezzel kibújt a fizetési kötelezettsége alól, semmit sem segít, többet keres, mint ti együtt és még sajnálod?
Van pofája tőletek kérni? Te meg adnál is neki?
Amint ezt kiejtette volna a szajan,en paros labbal rugtam volna ki...
Eleg vastag bor van az arcan, nem mondom
A jelenlegi párod, egy igen rendes ember!!
De valamiért neked ez a kapcsolat túl nyugis, és inkább a szélhámos exedet támogatnád a párod szerény fizetéséből is.
Erre a legenyhébb amit mondhatok, hogy kezeltessed magadat!!
Igen, párodnak van igaza.
Te pedig indíts pert gyerektartás növelésére. Mondj le a lakáshasználati jogról, és kérj normális gyerektartást.
Már bocsánat,de szerény véleményem szerint a kérdező igazából nem arra szeretne választ kapni,hogy jogos e a párja nemleges válasza (pontosan tudja,hogy jogos) ,hanem itt arról van szó,hogy jó volt neki "kipanaszkodni" magát az oldalon,továbbá megerősítést kapjon a volt párja trógerságáról (ami jogos is)
További szépet
Sajnálom exemet, mert nyomorult...áll az utca végén 4 órakor, hogy láthassa a gyerekeit. Oda nem engedném őket, a gyerekek nem is látják őt, de láthatásra nem viszi. Szerintem pszichés gondjai vannak.
A páromat imádom, és igaza van. Ahogy nektek is.
És nem adnák neki, pedig meg tudnám oldani apum által, de nem akarom. Csak fura, hogy ezek ellenére így érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!